Açıköğretimde Kopya Skandalı

Truva06

Yeni Üye
Arkadaşlar bunuda yaptılar sonunda soruları sızdırmışlar galiba internette araştırdım sizinde görmenizi istedim.

KAYNAK

E

_elmayra_

Misafir
iptal olmuş sınavı.Maliyet muhasebesi değil de sözel derslerde aynı soruları çevirip çevirip soruyorlar zaten.Ben bu kadar risk almazdım açıkçası:p:)

sonsuz_nur

Özel Üye
nasıl sızdırmışlar ne iptal olmuş anlamadım yani sınav iptalmi oldu bütünleme soruları
?

Truva06

Yeni Üye
Herkesin hakkını yiyolar bu sınavlarda sadece bu kişide cevaplar bulunmuş belki daha çok kişide cevaplar vardı , ezberleyip gelenler olmuş olabilir ne günlere kaldık kpss , aöf , ygs bütün sınavlarda bişe çıktı

ZiLANN

Yeni Üye
Kopya çekenin sınavı iptal olduda..İnşallah genel olarak sınav iptal olmaz yaa bizlerin emekleri inşallah boşa gitmez,çok tedirginim..

Hazır-Cevap

Özel Üye
O kadar çalıştık sadece kim çaldıysa onun olsun iptal bizim emeklerimiz boşa mı gitcek,o kadar çalıştık stres çektik.

E

_elmayra_

Misafir
Kopya çekenin sınavı iptal olduda..İnşallah genel olarak sınav iptal olmaz yaa bizlerin emekleri inşallah boşa gitmez,çok tedirginim..
tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok.İptal edemezler sınavı.Görevliler kopya çekenlere gerekli işlemi yapmışlar.Sanmıyorum o kadar masraf altına gireceklerini

styldodgy

Yeni Üye
açiklama geldi butunleme sonuclarinda sıkıntı yok içinizi ferah tutun bi salak kopya cekme çalişmiş becerememiş die iptal die bişe olamazdi zaten gecmiş yil sorularinla girmiş sinava

ragut

Banned
daha bu ne ya eğitim sistemi şimdi mükemmel bir 5 sene daha böyle yönetsinler bakalım görecez eğitim kalacakmı durmak yok yola devam oylara devam:))))))))))))))

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd