ACİL!! hazırlık 2.harçları ne zaman yatıyor

aöfhazırlık

Yeni Üye
arkadaşlar ben bu sene intibağa kaydoldum.kasımda ilk taksiti yatırdım 2.taksitte vize ile final arasında yatırılıyor diye biliyordum ama şubat sonuna kadarmış.kayıt olurken 3. 4. sınıflardan farklı tarihleri vardı.bundada öylemi.eğer kaçırdıysam sınav bu hafta belgem geldi ama sınava girerken bir sorun çıkarmı yani bu sene iptalmi oldu çok acil arkdaşlar cevabınız için teşekkür ederim şimdiden

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
2.taksit yatırılmadı diye iptal olma söz konusu değildir sınava girebilirsiniz 2.taksit yatmadı diye herhangi bir sorun teşkil etmez gecikme faziziyle birlikte odersiniz.

incekaracanan

Yeni Üye
arkadaşlar benim sınava giriş belgem geldi ben aöf sitesinden de baktım sınav giriş yerine ama tanımsız yazıyor bir arkadaşımdada tanımsız yazıyor sizde ne yazıyor acaba acil cvp verirseniz sevinirim.

incekaracanan

Yeni Üye
arkadaşlar maliyet muhasebesinden kalan yokmu şu soruyu çözemedim çözebilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
(d)siparişi ile ilgili bilgiler:
direkt ilk md ve mlz 250ytl
direkt işçilik gid 50ytl
direkt işçilik saati 200 dis
genel üretim giderleri siparişin mlyetine direkt işçilik giderlerinini %300 ü oranında yüklenecektir.Bu bilgilere göre (d)siparişinin mlyeti kaç ytldir?
a-50 b-250 c-300 d-450 e-1250
acil cvp verirseniz sevinirim.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd