acill yardım

fabjkruk

Yeni Üye
benim sorum normalde lise sosyal mezunuyum aöf işletme bölümünü tercih etmek istiyorum acaba sosyal bölümü mezunu olmam beni işletme okumada konuları anlama açısından zorlarmı birde ilk defa tercih yapıyorum nasıl tercih yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim

UZMANN

Özel Üye
benim sorum normalde lise sosyal mezunuyum aöf işletme bölümünü tercih etmek istiyorum acaba sosyal bölümü mezunu olmam beni işletme okumada konuları anlama açısından zorlarmı birde ilk defa tercih yapıyorum nasıl tercih yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
Kesinlikle zorlar arkadaşım, Aöf'de lisans programlarından biçoğu yorar seni,
matematiğin iyi olacak en başta işletme okuman için..
Yerinde olsam önlisans programlarından sosyal dersler ağırlıklı olan bi program seçerim, onu bitiririm sonra işletme okuyup okumayacağıma karar veririm..
Ama dikkat et seçeceğin bölüm yüzünden 3. sınıfa hazırlık yılı okuma!
Sen bi önlisans yap Aöf'de, sonra zaten sistem hakkında yeterli bilgin olmaya başlıcak, işletmeye sonra karar ver bence..
Sayısalcı ya da EA okuyor olsaydın, yapabilirsin derdim ama duyduğum kadarı ile sosyalciler sınıfta kaldıkları için o0kul bırakıyolar, sen iyisi mi isteğin kırılmadan sosyal ağırlıklı ve sana hazırlık sınıfı okutmucak bi önlisans oku, sonra işletmeye geçersin arkadaşım..
Umarım yardımcı olabilmişimdir, sağlıcakla kal...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row