ben arştırdım buldum.. adalet .büro yönetimi .sağlık işletmeciliği. sosyal hizmetler .bınlarda matematik yok dersi yani...kevin norton tşk.ederim..gerek yok buldum ama merak eden arkadaşlar varsa yararlanabilir..
ne demek istediğinizi anlayamadım ...bana söylendi bende baktım..hem matematik dersi yoksa bunu bana değil bu hayretinizi yetkili mercilere göstermeniz gerekiyor hem olmayadabilir hatırlatırım edebiyat bölümünde de yok şimdi diyeceksiniz edebiyat sözel ona bakarsanız adalet de sözel ve üniv.bazı bölümlerdede yok...doğru haklısınız matematik hayatın içinde hep karşımıza çıkıyor ama olmaması bizleri bağlamıyor yapanları bağlar...hem ben matematik istemeyenleri küçümsemiyorum çünkü eğitimin sistemin oturmamışlığı başını almış gidiyor ilkokulda iyi bir matematik eğitimi almamışlarsa % 70 öğretmende % 20 ailede % 10 de kişide hata vardır eski şartları düşündüğümüzde eğitimi sonuçtaki şimdiki çoçuklar aileler daha şanslı herkes hemen hemen bilinç ve üstelik ilköğretim otra öğretim eğitim sisteminde iyileşmeler var artık..ondan dolayı matematiği iyi olmayan kişileri ben kınamıyorum ..şahsi fikrimdir...neyse inşallah hayırlısı olur herkes için....buradada sizden özür diliyorum sizi hayret içinde bıraktığım için sanki çok tuhaf bir şey yazmışım gibi kendimi kötü hissettim...yinede tşk.ederim size konuyla yakınen ilgilenip araştırma yapmak istediğiniz için...çok mutlu oldum size ayrıca zahmet vermediğim için...ama tavsiyem eğerki bulursanız burda yayınlayın çünkü bilmeyenler var yararlı olmak kötü bir şey değildir....faydalı ve paylaşım içinde olmak dileğimle hep beraber...Çok güzel.Beni zahmetten kurtardın.Eline sağlık.Bu bölümlerde olmaması hayret değil mi?
modlar uykuda yada tatil de belli konunun olması gereken yer burası değil.