Aklıma Takılan Sorulara Cevap Arıyorum Lütfen Yardım

levent88

Yeni Üye
Selam arkadaşlar...Tercih yapmadan önce aklımı karıştıran bir kaç basit soru var bunlara cevap verecek bir arkadaş olursa sevinirim.

1- Kılavuza baktığımda tek açık öğretim Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) var.Acaba bundan başka açık öğretim hizmeti veren üniversite var mı?Yoksa merkez orası mı?Mesala İstanbul'da var mı?

2- Tercihimde Eskişehir aöf yazarsam sınavlara nerede gireceğim?İstanbul'da oturuyorum.

Kusura bakmayın arkadaşlar biliyorum biraz abuk subuk sorular ama gerçekten iki günden beri kafayı yiyeceğim bir türlü cevabını bulamadım.

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

catridge

Banned
Arkadaşım hayırlı olsun öncelikle;)
Eskişehirde ,Anadolu üniversitenin bulunduğu şehirdir.Başka yerde açıköğretim üniv. yoktur.Ama sen istanbul yazarsın adres yerini istanbulda sınavlara girersin.Tüm öğrenciler için geçerlidir.Hangi adresi yazarsan orda giriyorsun sınavlara.Başarılar şimdiden.

Hazır-Cevap

Özel Üye
Arkadaşım hayırlı olsun öncelikle;)
Eskişehirde ,Anadolu üniversitenin bulunduğu şehirdir.Başka yerde açıköğretim üniv. yoktur.Ama sen istanbul yazarsın adres yerini istanbulda sınavlara girersin.Tüm öğrenciler için geçerlidir.Hangi adresi yazarsan orda giriyorsun sınavlara.Başarılar şimdiden.
catridge nin dediği gibi Eskişehirden başka üniv.yoktur.Hangi şehirde ikamet ediyorsanız o şehirde sınavlara giriceksiniz.Eğer adres değişikliği yaparsanız bunu aöf bürosuna ya da sistemden bilgilerinizi güncelleyerek belirteceksiniz.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar