Hazır-Cevap
Özel Üye
Senin için maç önemli tabi ,konu dağılmasın şimdi anladın sensınav problem deil birsenim ya bence bu olayı siz çok büyütüyosunuz bence maç daha önemli![]()
Senin için maç önemli tabi ,konu dağılmasın şimdi anladın sensınav problem deil birsenim ya bence bu olayı siz çok büyütüyosunuz bence maç daha önemli![]()
ilk a.gücüne sonra aöfe..
Allah Allah Allah saldır beşiktaş şampiyonluk cok yakın saldırrrr BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞ..
Yolun açık olsunAllah yardımcımız olsun ben çıkıyorum şimdi evden son 3 saat![]()
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... Selametle..Allah yardımcımız olsun ben çıkıyorum şimdi evden son 3 saat![]()
sezonun ilk yarısında kendi evimizde gs yide 3-0 yenmiştik avcı kardeş.maçı dikkatli izleyemedin heralde Mustafa Hoca takmı 75 dk geri çekmedi ANKARAGÜCÜ o kadar baskılı oynadki sizi kendi sahanıza hapsetti.Bizim takım seneye bomba gibi olur.Sizde böle oynarsanız şampiyon filan olamazsınız ki tek temennimde bu yönde.Aslınad bu maçı sizin kazanmanız gerekti hakemle beraber 12 kişiydiniz.Hakem Vassel in düşürüldüğü pozisyonda penaltıyı vermedi.Aynı pozisyon bejeke de olsaydı kesin penaltıydı hakemler 3 büyük takımın aleyhine karar vermekten çekiniyo bunu dün bi kez daha gördük.mustafa hocanın takımı anlamsızca 75 dk geri cekmesini anlıyamadık son 15 hucüma kalktık ve pozisyonları o sıra bulduk bobo nun şutu nasıl direğe carptı hala sac baş yoluyorumm.. takımda inanılmaz şanssızlık var..
önümüzde 6 mac kaldı hepsini kazanırsak şampiyonuz ama zor görünüyor maasef.
a.gücünü diğer takımlara karşıda böyle canlı görmek isterim özellikle gsye böyle oynasalar kaybetmezlerdi..bursaya yaptıkları yalakalık boşa cıkacak bu ligi ya fb götürür ya bjk..
buda sana gelsin gralll
tık tık tık kim oooo öcüüüüüü ............ankaragücüüüüüüü![]()
eğer anadoludan bi şampiyon cıkıcaksa adam gibi cıksın anadolu takımları gecen sene sivasa bu senede bursaya yatıyorlar cok açık bi şekilde 3 büyüklere karşı sert oynayıp bursa macında kart görmeyen takımı bile biliyorum.. mustafa hocanın taktik anlayışı nı sen baskılıydık olarak görüyosan o senin sorunun eğer maca son 15dkkdaki gibi başlasak bu macı farklı alırdık eminim buna..sezonun ilk yarısında kendi evimizde gs yide 3-0 yenmiştik avcı kardeş.maçı dikkatli izleyemedin heralde Mustafa Hoca takmı 75 dk geri çekmedi ANKARAGÜCÜ o kadar baskılı oynadki sizi kendi sahanıza hapsetti.Bizim takım seneye bomba gibi olur.Sizde böle oynarsanız şampiyon filan olamazsınız ki tek temennimde bu yönde.Aslınad bu maçı sizin kazanmanız gerekti hakemle beraber 12 kişiydiniz.Hakem Vassel in düşürüldüğü pozisyonda penaltıyı vermedi.Aynı pozisyon bejeke de olsaydı kesin penaltıydı hakemler 3 büyük takımın aleyhine karar vermekten çekiniyo bunu dün bi kez daha gördük.
Ayrıca senin kardeşlik anlayışınıda tebrik ediyorum.Ama sende haklısın sizin futbolda fair play adına dostluk adına yaptığınız bişey yokki.Bildiğiniz tek şey küfür etmek ona buna saldırmak.Dün maçtada bize o kadar küfür ettiniz bizden karşılık gelmeyince birbirinize girdiniz sizin futbol anlayışınızda dostluk yok buna emin ol.Ankaragücü olarak ANADOLU takımlarının şampiyon olmasından yanayız daima bursa,sivas farketmez yeterki anadolu takımı şampiyon olsun.Bizim kardeşliğimizi sen yalakalık olarak algıladın buna şaşırmadım sizin algılama kabiliyetinizde yok bunuda burda bikez daha anlamış oldum.
Dün gördük tık tık ı da öcüyüde dostum![]()