Aöf 2012-2013 Kayıt Yenileme Tarihleri

arkadaşalr ben adalet 1.sınıfım kayıt yenileme için bankaya parayı yatırdım ancak sitede ''' 2012-2013 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler ders ekle-sil işlemi yapamazlar. Kayıt yenileme bedelini bankaya yatırarak kaydınızı yeniletebilirsiniz ''' diyor normalmi bu ????

normal ve dogrudur 1. sınıflar veya dgs le gecen 1. senesinde olan arkadaşlar öngörülen parayı bankadan yatırıp kendi kayıtlarını bitirmiş oluyorlar.

2010 meslek lisesi metal işleri mezunuyum bu sene 4 yıllık açıktan işletme okumak istiyorum yardımcı olurmusunuz napmam gerek,hangi yolları izlemem gerek arkadaşlar şimdiden teşekkürler

sınava girip sınavdan ön görülen puanı alıp tercihlerde aof tercihini yapmanız lazım

İşletme bölümü 4. sınıftayım bu dönem ders seçme işlemi yapmadan harcı yatırmış oldum
şuanda ders seçme işlemi yapamıyorum 3 tane toplamda 15 kredilik dersim görünüyor. Aöf kendimi
atadı bu dersleri. Güz döneminden kalan derslerimi ekleyemez miyim bu dönem. Ne yapmam gerekiyor ?

Merhaba arkadaşlar, ben İktisat 1.sınıfım. Kayıt yenileme ücretini bankaya yatırdım. Sisteme giriş yaptığımda Kaydınız Yenilemiştir diye bi yazı çıkması gerekiyor mu? Bende Kayıt Yenileme Duyusu ve Bahar Dönemi atanan dersler gözüküyor. Yani bir sorun yok değil mi?

Merhaba arkadaşlar, ben İktisat 1.sınıfım. Kayıt yenileme ücretini bankaya yatırdım. Sisteme giriş yaptığımda Kaydınız Yenilemiştir diye bi yazı çıkması gerekiyor mu? Bende Kayıt Yenileme Duyusu ve Bahar Dönemi atanan dersler gözüküyor. Yani bir sorun yok değil mi?

bendede aynı olmadığını sanıyorum

Sanırım bır sorun yok bende de aynı cunku

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Telefona mesaj attılar kaydınız yenilenmiştir diye. :)

arkadaşlar selamlar uzun aradan sonra tekrardan aöf'ye devam ediyorum çok değişmiş sistem ben ders seçimini yaptım paramı yatırdım kaydımı yeniledim fakat tekrar büroya gitmem gerekiyor mu acaba bilgisi olan var mı?

gidip kıtaplarını alman gerekıyo sadece

sağol arkadaşım cevap için Allah razı olsun

Dün kaydımı yeniledim. Fakat cep telefonuma hala kaydınız yenilenmiştir diye mesaj gelmedi. Sisteme baktım telefonuma mesaj gelme seçeneği açık. Sizce bir sorun olabilir mi? Dekont bilgilerim tamamen doğru. Tarih 1. Sınıfım.

büroyu arayabilirsiniz

Geri