Aöf 2013 bahar dönemi final sınav sonuçları açıklandı.

tremendous

Yüksek Lisans Öğrencisi
Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
MEZUN
AÖF 2013 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI.

1-2 Haziran tarihlerinde yapılan, 2013 bahar dönemi final sınavı sonuçları

Anadolu Üniversitesinin
sitesinde açıklandı arkadaşlar...

Sınav sonuçlarınızı T.C. Kimlik numaranız ile Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu,

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
linkini tıklayarak öğrenebilirsiniz arkadaşlar...

Sınav sonuçları umarım beklediğiniz gibi gelmiştir, sonuçları öğrendikten sonra bizimle

paylaşmayı
ihmal etmeyin..

Okul bittiiiiiiiiiiiiiiiii

2 derstende geçmişim okul bitti darısı diger arkadaşların başına

Mezun muyum ?

Arkadaşlar mezun muyum ?

Emin olana kadar herkese soracağım yoksa.
1005071_556711184367567_1425971965_n.jpg

herturlu 2.00 geçmişssin:) evet

mezun olan arkadaşları tebrik ediyorum

bana gelince sevineyim derken yine tek dersten kaldım 1.dönemdeki sermaye p ve 2. dönemdeki finansal tablolar ff geldi.... bütünleme yok tek ders sınavına da giremicem böyle olunca....çok moralim bozuk... bütünleme olsaydı ne olurdu ya... gerçekten artık yoruldum

ilk dönem böyle
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

ikinci dönem böyle

ortalamam 1 85 . ilk donemden finansal yonetim ff . tek ders sınavı var mı? kesin bir tarih verildi mi? sınav olursa kac almam gerekiyor da 2 .00 olsun ortalamam. simdiden herkese hayırlı ugurlu olsun

nasıl bir kısmettır bu ya

ahh ahh

Sizce ilk dönem derslerinden alıp ortalamayı yükseltip mezun olabilir miyim ikinci dönem derslerini almadan ve ayrıca ff im hiç yok

aöf e ne desem bilmiyorum ki allah belalarını versin desem kötü mü olur haksızlık yapıyorlar 2 veya 4 senede bitmesi gereken okulu sayelerinde kaç senede bitirtecekler

arkadaşlar merhaba 2012 öğr.yılı 1.donem donem not ort. - 2,080 - genel not ort. - 1,990 uyarı yazıyor 2.donem donem not ortalaması 2,580 - genel not ort. 2,310 başarılı yazıo bunun sonucu nedır yardımcı olabılırmısınız. Teşekkürler

şöyle bi durum var bende. şimdi ilk dönem iki ff var onları zaten tekrar alcam da bi de dd var ama ilk dönem uyarı dediği için onu da seneye alcak mıyım?

dd leri geçtin ff ladı kaldı kardeşim ortalaman 2.00 üstü dd lerde sıkıntı yok onları geçmiş oldun

Geri