Aöf 2013 bahar dönemi final sınav sonuçları açıklandı.

birinci dönem uyarı var 1.9... ikinci dönem 1.8... tekrar yazıyor şimdi ben seneye full tekrar mı yapıyrm bırıncı dnmdn bır ff vardı.2. sıonıfım seneye ne olcak şimdi?

dd alinmayabiliyor. ff sadece

ben anlamadım ya :( bir de ben üstten ders alıp yılı uzatmayabilir miyim? çok karıştı kafam :(

Arkadaşlar bu tam olarak ne oluyor ve ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim...

p55yd.jpg

Arkadaşlar bu tam olarak ne oluyor ve ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim...

arkadaşlar benim durum biraz karışık yardımcı olursanız sevinirim.
FF DERSİM YOK
İLK DÖNEM 1 İKİNCİ DÖNEMDE 1 TANE DD dersim var
İLK DÖNEM ORTALAMAM 1.93
İKİNCİ DÖNEM ORTALAMAM 2.40 ben mezun olabiliyor muyum? resim aşağıda
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

p55v8.jpg

arkadaşlar benim durum biraz karışık yardımcı olursanız sevinirim.
FF DERSİM YOK
İLK DÖNEM 1 İKİNCİ DÖNEMDE 1 TANE DD dersim var
İLK DÖNEM ORTALAMAM 1.93
İKİNCİ DÖNEM ORTALAMAM 2.40 ben mezun olabiliyor muyum? resim aşağıda
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

p55v8.jpg
her 2 domemıde gectın tebrıklerr

adam mezun . ders mers almiyor. tebrik ederim kardeş

Ders Kodu Ders Adı Kredi Ara Sınav Ödev İÖLP Test Ara Sınav İÖLP Klasik Ara Sınav İÖLP Klasik Dönem Sonu Sınavı İÖLP Test Dönem Sonu Sınavı İÖLP Uygulama Sınavı Dönem Sonu Sınavı Başarı Notu Harf Not
FİN402U FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ 5.0 85 - - - - - - 65 71.000 AA
İKT402U TÜRKİYE EKONOMİSİ 5.0 75 - - - - - - 85 82.000 AA
İŞL402U İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 5.0 90 - - - - - - 65 72.500 AA
İŞL406U STRATEJİK YÖNETİM II 5.0 85 - - - - - - 70 74.500 AA
PZL402U KÜRESEL PAZARLAMA 4.0 90 - - - - - - 65 72.500 AA

Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012 1 4,000 3,420 Başarılı
2012 2 4,000 3,570 Başarılı

arkadaşlar fotolar gelince aklıma düştü.. durum bu.. sıkıntı yok değil mi?

arkadaşlar birinci donem uyarı 2. dönem tekrar ne oluyr 2. sınıftayım 3 e gecebılecek mıyım ne olacak :(

Sınav sonuçları..

Arkadaşlar 1.dönemde uyarı almıştım, 2 dönem yani final sınavı sonunda 2,00 üstü aldım başarılı yazıyor.
Güz dönemimde FF dahil olmak üzere DC - CD'lerimde vardı. Aklıma takılan şu, geçmiş sayılıyor muyum bu derslerden, FF'ler hariç?

Arkadaşlar genel ortalama : 2 .00 ve üzeri olursa mezunsunuz ( her hangi bi donemden ff dersiniz olmadik sürece)!!
Eger 2.00 alti ise " ff" yoksa "dd" olan derslerinizden ortalama yükseltmek için ders alırsınız 2.00 ye gelsin diye .
2.00 üzeri notunuz var ve ff iniz var ise , o dersin doneminden dersi tekrar alir "dd " ve üzeri harf notu yapıp mezun olabilirsiniz.
Yeterince acik oldu mu?
Onemli olan genel ortalama : 2 .00 olması

peki asah şöylemi anlıyorum 3. sınıfın 1. dönemini tekrar alıcam 2. dönemi geçiyorum lakin, 4. sınıfın 1. döneminede devam edebilecekmiyim.

valla almaya gerek yok diploma miploma hacı

diploma

diplomaları ne zaman verırler

son sınıfım 4. sınıf, finaldeki 2 dersin sınavına giremedim bunlar ff geldi ancak genel not ortalamam 2 üzeri ve başarılıyım seneye bu ff derslerden tekrar sınava giricem aşağıya resminide ekliyorum tablonun, sorularım şunlar bu 2 dersten giricem sınavların hem ara hemde final sınavı ortalamaları ne olmalı harf ve not olarak ve bu dersler bahar dönemi dersi olduğu halde önümüzdeki ilk dönem olan güz döneminde bunlara girerek tek dönemde mezun olabilirmiyim.

Geri