aof de af..

jojo

Yeni Üye
arkadaşlar duyduğuma göre aof de af oluyormuş doğru mu? af varsa ne gibi durumlarda yararlanıyor:confused:

güldeste

Yeni Üye
ilk defa duydum şimdi herhalde atılanlar geri alınabilir daha ne affı olacak keşke sınıf geçemeyenlere ayrıca bi af olsa ister gönül ama sanmam biri bişey biliyosa yazsın bende merak ettim şimdi

BURCU

Çok Özel Üye
tek ders affı olabilir ama vermezler herkez bunun için uğraşıyor tek ders tek sınav :(

jojo

Yeni Üye
benim sıkıntım tek dersten büte girdim. 47 alsam o tek dersi veriyordum;ama 44 aldım bi soru yüsünden seneye o tek dersten gircem tekrar.bi soru daha yapsaydım verecektim.yani seneye engel teşkil etmicekti:( bu durumda af verirlermiki? arkadaşlar böle benim durumumda olanlar varsa el birliğiyle af isteyelim..tek ders ve bi soru farkıyla seneye kalmasın yazık ya:(seneye 9 ders olacak:( bi soruya kalanlara af verip geçirsinler barii..bi soruyla kalanlar var mı bnm gibi..??

BURCU

Çok Özel Üye
gene senin seneye o dersi verebilecek bi senen var benim oda yok :S tek dersden hemde 46 dan mezun olamadım :S umarım verirler affı hepimiz beklemekdeyiz :S

güldeste

Yeni Üye
bendew tek dersten kalanlardanım bu sene veremezsem benimde işim zor bencede el birliği yapalım inşalllah bi af yaparlar....

jojo

Yeni Üye
gene senin seneye o dersi verebilecek bi senen var benim oda yok :S tek dersden hemde 46 dan mezun olamadım :S umarım verirler affı hepimiz beklemekdeyiz :S
evt seneye verecek bi senem var; ama zaten 2 yıllık old.için bölümüm, 8 ders görüorum.. 8 ders yerine 9 ders görecem sıkıntı burda yanii:( burcude senle biz aynı durumdayız sen 4 puanla bende 3 puanla seneye kadık.en azından 3-4 puanla kalanları geçirsinler böle bi af yapsınlar bizim durumda olanlara. burcude aslında bi şeyler yapalım onların af vermesini mi beklicez arayalım yapalım bişeyler yaa:(3-4 puanla seneye kalması cok acı yaa:( daha da geç olmadan iş işten geçemeden yapalım bi şeyler..

ksenel

Yeni Üye
2 dersten girdim bütünleme sınavına. birini kesin kurtardım.diğer ders ise %80-90 kaldım. (2-3 soruyla)... tek ders yüzünden bütün senem gidecek.

Sero1

Yeni Üye
49.5 olunca ortalama 50 oluyor ama 49 olunca kalıyosunuz sizi üzmek istemem ama kalınan derse af olmaz öğrenim süresi dolup okuldan ayrılanlara af gelip tekrar devam edebiliyorlar diyebiliyorum

scuneyit

Yeni Üye
aöf den tek dersi kalan arkadaşlar hep birlikte bi adreste toplanıyoruz. pazartesi noter onaylı toplu bi dilekçe gereken yerlere gönderilecek. lütfen aofdestek2009@hotmail.com adresini msn sine kaydetsin. ve gereken bilgilerinizi ordaki arkadaşlara bırakın

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar