sonra -1.75 cvbı olan soru SPK dostum iyice karışmış kafan git yat![]()
zaten geçmiş yıllarda çıkan tek soru buydu herhalde.Cevaplardan biri şirket ana sözleşmesiydi
bütünlük olacaktı.cevap şıklarında adillik, şeffaflık, eşitlik olan soru vardı cevabı ne olacak hatırlayan var mı?
rektör tarafından pek çok açıklama yapıldı. kitapçık türünü işaretleme tabikide önemli ama cvplar kontrl edilirken ktpçklarda kontrl edldiği için ktpçğnıza bakp ona göre değerlndrme olr die dşnyrm. büroyuda aramanda fayda var.Kitapçık türüni işaretlemeyi unuttuysak ne olur?![]()
Hayatımda hiç büroya telden ulasamadım. Ya hep meşgul yada çalınca açmazlar. Sabahtır arıyorum mesela çalıyor ama hala açmıyorlar.rektör tarafından pek çok açıklama yapıldı. kitapçık türünü işaretleme tabikide önemli ama cvplar kontrl edilirken ktpçklarda kontrl edldiği için ktpçğnıza bakp ona göre değerlndrme olr die dşnyrm. büroyuda aramanda fayda var.
onu cevabı bütünlülük olacaktı şıklarda adillik,şeffaflık,bütünlülük,hesap verilebilirlik,eşitlik vardı....cevap şıklarında adillik, şeffaflık, eşitlik olan soru vardı cevabı ne olacak hatırlayan var mı?
onu cevabı bütünlülük olacaktı şıklarda adillik,şeffaflık,bütünlülük,hesap verilebilirlik,eşitlik vardı....
Adillik
Şeffaflık
Hesapverilebilirlik
Eşitlik
S bunu hatırlayamadımama sorunun cevabı BÜTÜNLÜLÜK