AÖF e kayıt için?

holyhate

Yeni Üye
MYO son sınıf Radyo Tv öğrencisiyim. Açıköğretime direk geçiş olduğunu duydum sınava gerek kalmadan kime sorduysam öyle dedi ama öğrenci işleri dgs ye girip taban puanını almamın şart olduğunu söyledi bilgisi olan varmı bölümden bölüme değişiklikmi gösteriyor yoksa..

açıkögretim1

Yeni Üye
Dikey Geçiş Olanağı

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Fakültesi önlisans programları mezunları, İktisat - İşletme Fakültelerinin 3. sınıfına doğrudan kayıt veya lisans öğrenimine hazırlık programına dikey geçiş için Anadolu Üniversitesine başvurarak kayıt yaptırabilirler.

Dikey Geçiş Yapılabilecek Lisans Programları
İşletme Fakültesi İşletme Bölümü
İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü
İktisat Fakültesi Maliye Bölümü
İktisat Fakültesi İktisat Bölümü
İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Bir önlisans programından mezun olduysanız 2008-2009 öğretim yılında hangi lisans programlarına hazırlık okuyarak ya da doğrudan dikey geçiş için başvurabileceğinizi öğrenmek için http://aofkayit.anadolu.edu.tr/ sitesini inceleyiniz.

hayat42

Yeni Üye
slm ben şimdi laborant ve veteriner saglık okuyorum son senem de sınava girmeden başka bir bölüm daha seçebilirmiyim 2 yıllıklardan

Toprak63

Yeni Üye
slm ben şimdi laborant ve veteriner saglık okuyorum son senem de sınava girmeden başka bir bölüm daha seçebilirmiyim 2 yıllıklardan

yok olmaz önce okuduğun bölümden mezun olur ondan sonra sınava girer daha sonra istediğin bir başka bölümü okursun ben böyle biliyorum

Şerife Abay

Yeni Üye

Değişen sistem yönetmeliğe göre, YENİDEN SINAVA GİRMEK YOK.

Ben de 2yıllık bir bölümden bu sene inşallah mezun olacağım.

sınavsız 2.üniversiteye kayıt olacağım.( kontenjansız bir bölüm seçerek)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd