- Bölüm
- MEZUN
Önlisans diploması alabilirsiniz..Ama ben 4 yıllıgı bitirmenizi öneririm..
fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünde okuyorum. bölüm yeni olduğu için sadece son 2 yılın çıkmış soruları var egzersiz yapmam için yeterli değil. acaba bu bölümle ilgili hazırlık sorularının olduğu bir kaynak varmıdır
aöf e ögrenmeyi açamıyorum tc veya kimlik no bulunamadı diyor napcm şimdi...
Yabancı dil hazırlık okuyanlar 2. Üniversite için açıköğretim fakultesine başvurabilir mi ???
merhaba,genel not ortalaması yenis sistemde varmı acaba eğer varsa nasıl işlediğini yazabilirmisiniz (linkde olabilir )
2014-2015 için af başvurusu ne zaman?
teşekkürler,anladığım kadarıyla genel not ortalaması 1.dönem ile 2.dönemde aldığımız tüm derslerin değerlerinin krediye bölünmesiyle bulunuyor,peki bu ders kredilerinin ne olduğunu nerden bilecez örneğin matematik kaç kredilik bir ders?
merhaba, ben 4. sınıf kamu yönetimi öğrencisiyim . ancak iki yıldır kayıt yenileyemedim. dolayısıyla da kredili sistem hakkında bir bilgim de yok altan iki dersim vardı. iktisada giriş ve fransızca. kayıt yeniledim sadece Fransızca ve siyaset bilimi dersi alabiliyorum. size bir sorum olacak acaba siyaset bilim 2. sınıf dersimi yoksa 4. sınıf mı.? çünkü 4 sınıf derslerinde de siyaset bilimi dersi de var.
cevap verirseniz çok memnun olurum.[email protected]
merhaba kredili sisteme geçildikten sonra yapılan dönem sonu sınavlarında o dönemin ünitelerindenmi yoksa tüm ünitelerdenmi sorumluyuz 1-8e kadar yardımcı olursanız sevinirim