- Bölüm
- MEZUN
aof çeko bitirdim şimdi tekrar adalet okumayı düşünüyorum aldığım derslerden muaf olma gibi bi durum var mı cevaplarsanız sevinirim
Ders muafiyeti yok maalesef..
aof çeko bitirdim şimdi tekrar adalet okumayı düşünüyorum aldığım derslerden muaf olma gibi bi durum var mı cevaplarsanız sevinirim
Merhaba,
4yıllık Uluslar Arası 1 sınıf öğrencisiyim.
2 yıllık bir alana sınıvsız geçiş yapabiliyor muyum?
iyi akşamlar benimde sorum olacak ben çeko öğrencisiyim lisans...2.snftayım. Ön lisans diploması alabilir miyim?
öncelikle cok teşekkür ederim cevabınız içinAnadolu üni. acıkogretim sartlarına baktığımda 140 ve üzerinde 2 yıllık 180i astıgındaysa 4 yıllık tercih yapılıyor diye yazıyor nerelere baktıysam hepsinde aynı görünüyor puanlarına bakıyorum 4 yıllık acıkögretim 150-170 arasında puanlar oynuyo anlayamadım doğal olarak ve nereye soracağımı sasırdım sımdı misal 145 aldım 3 yıldır hiç sınava girmediğim için ilk mezun olduğum gibi geliyomus okul puanım yani 69du diplomam 41 falan geliyor ygs puanın üstüne eklenip tercih yapıyoruz yani cok mutlu oldum
bende sanıyorum direk ygsden 180ini almam gerekiyor 4 yıllık için
Önlisans diploması ile okulu bırakırsanız maalesef 3. ve 4. sınıftan geçtiğiniz dersler yanar. Tekrar kayıt olduğunuzda 3.sınıftan başlarsınız.ben şu an 4.sınıftayım.bu yıl -tabi geçersem- lisans kpss girmek istiyorum.şayet sonuçlar açıklanınca alttandersten kalırsam önlisans dip almayı düşünüyrm.ben önlisans dip alınca 3 ten ve 4 ten verdiğim dersler yanıyor mu???
benim sorumlu olduğum iki dersim kaldi icra iflas hukuku ve uyap II harç ücreti toplam ne kadar olur kayıt yeniletirken?