Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
MErhaba..ben tek dersten sınava girdim..ilk sınavım 50 ikinci 20 tek dersten aldığım puanda 20 ama not ortalamam 2.10 mezun olma şansım var mı ?
Tek ders sınavı sonucuna göre dersten gelen notunuz FF ise mezun olamazsınız. Mezun olmanız için o dersinizin notu en kötü DD olması gerekli.

bayrakadam

Yeni Üye
Bölüm:
Maliye
2 yıldır AÖF Maliye bölümünde okumaktayım. bu yıl(2014) Akdeniz Üniversitesinde 4 yıllık bir fakülte kazandım. Akdeniz üniversitesine kayıt sırasında herhangi bir sorun yaşar mıyım?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Maliye bölümüne kayıt olduğunuz yıl kontenjan sınırı yok ise sorun çıkmaz.

NewLifeTr

Yeni Üye
Merhabalar 23 Yaşındayım Bu sene açık öğretime kayıt yaptırıcagım
üniversite sınavına girdim ve bir bölüm kazandım yerel yönetimler diye Zor bir bölümmüş sanırım biraz gözüm korktu
Çalıştıgım için çok fazla ilgilenemiyecegimm en kısa zamanda 4 yılı bitirmem gerekiyor bu yüzden bölüm değiştirmem gerekiyor ama tercihler bitti böyle bir şey mümkünmü
(Kazandığım bölüm - 2 yıllık Yerel Yönetimler daha basit ama ileride işime yarıyacak bi bölüme geçmem gerekiyor.

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Merhabalar 23 Yaşındayım Bu sene açık öğretime kayıt yaptırıcagım
üniversite sınavına girdim ve bir bölüm kazandım yerel yönetimler diye Zor bir bölümmüş sanırım biraz gözüm korktu
Çalıştıgım için çok fazla ilgilenemiyecegimm en kısa zamanda 4 yılı bitirmem gerekiyor bu yüzden bölüm değiştirmem gerekiyor ama tercihler bitti böyle bir şey mümkünmü
(Kazandığım bölüm - 2 yıllık Yerel Yönetimler daha basit ama ileride işime yarıyacak bi bölüme geçmem gerekiyor.

Yerleştirme sonuçlarına göre bir bölüme yerleşen adaylar, kayıt yaptırmasalar bile Ek tercihlerde başka bir bölümü tercih edemezler.

NewLifeTr

Yeni Üye
Ösymyi aradım ve kontenjanlı bir bölüme yerleştiysem kontenjansız bir bölüme ek tercih yapabilecegimi söylediler

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Ösymyi aradım ve kontenjanlı bir bölüme yerleştiysem kontenjansız bir bölüme ek tercih yapabilecegimi söylediler
Kontenjan sınırlaması olmayan herhangi bir açıköğretim bölümü bulunmamaktadır. Dolayısı ile ek tercih yapamazsınız.

NewLifeTr

Yeni Üye
Buda demek Oluyor ki mecburen bu bölümü okuyacağım anlaşıldı peki muhakkak başka bir çözümü vardır 1 sene okuyup yatay geçiş veya buna benzer başka birşey yapma olanağım nedir

onurarslan

Yeni Üye
Bölüm:
Sosyoloji
Geçen sene sosyoloji bölümüne kayıt yaptırdım ama hiç bir sınava girmedim. Bu sene tekrar ilk sınava girip halka ilişkiler ve reklamcılık seçtim ve yerleştim. Şimdi reklamcılığa kayıt yaptırmadan önce sosyoloji'den kaydımı sildirmem mi gerekiyor? Tam olarak yapmam gerekenler nelerdir bu durumda?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, epey uzakta olan büro'ya hiç bir şey bilmeden gitmek istemiyorum.

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Geçen sene sosyoloji bölümüne kayıt yaptırdım ama hiç bir sınava girmedim. Bu sene tekrar ilk sınava girip halka ilişkiler ve reklamcılık seçtim ve yerleştim. Şimdi reklamcılığa kayıt yaptırmadan önce sosyoloji'den kaydımı sildirmem mi gerekiyor? Tam olarak yapmam gerekenler nelerdir bu durumda?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, epey uzakta olan büro'ya hiç bir şey bilmeden gitmek istemiyorum.
Eski kaydınızı sildirip, yeni kazandığınız bölüme kayıt yaptırmanız gerekiyor..
Kaydınızı sildirmeden, diğer bölüme kayıt yaptıramazsınız.

iturkmen

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba Aöf 2. sınıftan terk bir arkadaşım var okula başlama zamanı bir hayli eski, kendisi şuan amerikada benden transkriptini almamı istedi bunun için nereye başvuru yapabilirim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkür ederim.

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Arkadaşlar merhaba Aöf 2. sınıftan terk bir arkadaşım var okula başlama zamanı bir hayli eski, kendisi şuan amerikada benden transkriptini almamı istedi bunun için nereye başvuru yapabilirim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkür ederim.
Herhangi bir aöf bürosundan bilgi edinebilirsiniz. Transkripti üniversite hazırlayıp, aof bürosuna gönderebilir.

Bektas

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
İyi günler.Ben önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum.Bu sene anadolu üniversitesi kamu yönetimine başvurmak istiyorum.Aynı zamanda atatürk üniversitesi adalet bölümüne başvuruda bulunabilirmiyim.Aynı zamanda iktisat bölümü örgün öğrencisiyim ama sadece kayıt yaptırdım hiç okula gitmedim.Bu sene ygs ye de girdim. ygs de aldığım puana örgün adalet gelmezdi.o yüzden tercih yapmadım bi yardımcı olurmusunuz lütfen. çok acill

Meralada

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
Merhabalar ben bugün açık öğretim işletme fakültesine bürodan kaydımı yaptırdım.sonuç belgemde yerleştiğim yer işletme fakültesi yazıyor bana verdikleri kitapların üstünde de konaklama işletmeciliği lisans prog.1. Yarıyıl kitapları seti yazıyor yani ben konaklama işletmesinemi yerleşmiş oluyorum. Anlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim işletme yada konaklama işletmeciliği farkkımı?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
İyi günler.Ben önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum.Bu sene anadolu üniversitesi kamu yönetimine başvurmak istiyorum.Aynı zamanda atatürk üniversitesi adalet bölümüne başvuruda bulunabilirmiyim. Aynı zamanda iktisat bölümü örgün öğrencisiyim ama sadece kayıt yaptırdım hiç okula gitmedim.Bu sene ygs ye de girdim. ygs de aldığım puana örgün adalet gelmezdi.o yüzden tercih yapmadım bi yardımcı olurmusunuz lütfen. çok acill
Dikey Geçiş kapsamında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi 3.sınıfa kayıt olup, peşine sınavsız ikinci üniversite kapsamında Atatürk üniversitesi Adalet bölümüne direk kayıt olabilirsin. İkinci üniversite kapsamında Ata Aöf son kayıt tarihi 17.10.2014 tür. Kaçırma. BURAYA tıklayarak nasıl kayıt olacağını öğrenebilirsin.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhabalar ben bugün açık öğretim işletme fakültesine bürodan kaydımı yaptırdım.sonuç belgemde yerleştiğim yer işletme fakültesi yazıyor bana verdikleri kitapların üstünde de konaklama işletmeciliği lisans prog.1. Yarıyıl kitapları seti yazıyor yani ben konaklama işletmesinemi yerleşmiş oluyorum. Anlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim işletme yada konaklama işletmeciliği farkkımı?
İşletme fakültesi içinde bölümler vardır, İşletme Lisans Bölümü ve Konaklama İşletmeciliği Lisans bölümü. Siz Konaklama İşletmeciliğini tercih etmişssinizdir ve yerleşmişssinizdir. Kayıt buna göre yapılır. Fakülte adı başkadır bölüm adı başkadır. Yerleştirme sonuç belgenize tekrar bakmanızı öneririm.

Meralada

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
Teşekkürler sonuc belgeme baktım Anadolu Üniversitesi işletme fakültesi yazıyor yerleştiğim yer konaklama işletmeciliği gibi birşey yok sonuc belgemde ben tercih yaparkende yoktu ama kitapların üstünde öyle yazıyor şaşırdım bende.

thilal

Yeni Üye
ben istanbulda oturuyorum ek tercih yapacağım İStanbul üni açık öğretimi tercih etsem sınava başka bir ilde mi girerim ? bazı yerlerde yaşadığınız illerden farklı sehirlerde girebilirsiniz diye duymuştum. Birde onun için kayıt büroları istanbulda var mıdır

Dekalb

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
güz dönemi matematikte çıkacak konular nedir biliyor musunuz????
01 - Kümeler ve Sayılar
02 - Özdeşlikler, Denklemler ve Eşitsizlikler
03 - Koordinat Düzlemi Doğru ve Parabol Denklemleri
04 - Fonksiyonlar
05 - Limit ve Süreklilik
06 - Türev Kavramı
07 - Türev Uygulamaları
08 - Üstel ve Logaritmik Fonksiyonlar
09 - Belirsiz İntegral
10 - Belirli İntegral ve Uygulamaları
11 - Doğrusal Denklem Sistemleri
12 - Matrisler