Aöf Kayıt Sildirme Hakkında

ReTuRNFoRGeS

Yeni Üye
Ben bu sene edebiyatta 6 dersten kaldım bütünlemelere de girmedim. şimdi örgün 2 yıllık üni kazandım aöf ye devam etmek istemiyorum. kayıt silme işlemi nasıl oluyor? istediğim zaman sildirebilir miyim?

rew

Yeni Üye
büro tarafından sana verilecek olan dilekçeyi doldurup sildirebilirsin,'harç borcunun olmaması lazım'

E

_elmayra_

Misafir
Ben bu sene edebiyatta 6 dersten kaldım bütünlemelere de girmedim. şimdi örgün 2 yıllık üni kazandım aöf ye devam etmek istemiyorum. kayıt silme işlemi nasıl oluyor? istediğim zaman sildirebilir miyim?
örgün eğitimine devam ederken açıköğretime de devam edebilirsin.Edebiyat ise bölümün bence devam et derim ben.Bütünlemeye girmemekle büyük hata yapmışsın.En azından birkaç dersten geçebilirdin belki.
Yine karar senin tabi.Açıköğretim bürolarından kaydını sildirebilirsin.

ReTuRNFoRGeS

Yeni Üye
örgün eğitimine devam ederken açıköğretime de devam edebilirsin.Edebiyat ise bölümün bence devam et derim ben.Bütünlemeye girmemekle büyük hata yapmışsın.En azından birkaç dersten geçebilirdin belki.
Yine karar senin tabi.Açıköğretim bürolarından kaydını sildirebilirsin.

haklısın ama işte bu sene dershanem vardı çalışamadım şimdi de okul olacak hiç çalışamam bu bölümü de çalışmadan geçmek çok zor :/

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd