Aöf kimlik kartı hakkında

tengrislave

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar kimlik kartının arkasındaki 2009-2010 yapışkanını yapıştırtmadım sınavda bir sorun teşkil edermi sadece 2008-2009 yapışkanı var ve 1.sınıf tekrar ediyorum acil yardım ederseniz çok sevinirim

sorun olmaz sanırım ya. tecrübeli olan arkadaşlarımız yardım etse daha iyi olur.

bencede sorun olmaz zaten olsada artık çok geç değilmi :)

sonuç olarak kimliğinize bakıcaklar.. arkasına değil

sorun olmaz olurmu hiçmi önemli bilgileri okumuyorsunuz yapıştırtmak zorunda nasıl aof okuyorsunuz hayret bişey ya kimlikteki bandrol en önemli şeylerden biridir..........!!!!!!

Şuan ne desek aslında boş.Çünkü bunu daha önceden kontrol etmek gerekirdi.

Bilmiyorum ne kadar doğru ama bence bürodan kartı yeniletmek gerekirdi..

Arkadaşlar yarın sınava giricem ama ögrenci kimlik belgesi mi ne lazımmış ama hiç biri yok bende bir tek nerede gireceğime dağir belge var ne yapabilirim? yarın sabahtan gitsem aöf bürosuna verirlermi belgeyi... saat kaçta açılır büro.. lütfen cevap verin?

Arkadaşlar yarın sınava giricem ama ögrenci kimlik belgesi mi ne lazımmış ama hiç biri yok bende bir tek nerede gireceğime dağir belge var ne yapabilirim? yarın sabahtan gitsem aöf bürosuna verirlermi belgeyi... saat kaçta açılır büro.. lütfen cevap verin?
İstanbulda aöf büroları cumartesi pazar hizmet vermiyorlar.

Arkadaşlar Kimlik Kartınızın Arkasındaki Bandrol 2009-2010 Olması Gerekmekte. Geçerli Yılın Bandrolü Yoksa Sınavlara Katılamazsınız. Sınavdan Hemen Önce Büroya Giderek Bandrolünüzü Alıp Yapıştırmanızı Tavsiye Ediyorum.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,492
Kullanıcılar
90,655
Son üye
Erenn
Geri