aof lilerin dikkatine!

jojo

Yeni Üye
mrb arkadaşlar:) benim sıkıntım 2. sınıfa geçtim ve yardımcı kitabı şimdiden aldım.sorun ise son değişiklikler oluomuş yardımcı kitaplarda.bazı konular değişiomuş galiba.bende geçen yıldan kalan kitabını aldım kırtasiyeden sizce geçen yılın kitabını almamalımıydım?değişiklikler oluyor mu?birde kitabın basım tarihi 2004 sorun olur mu? 2008 yılın basım tarihini mi almalıydım? yoksa basım tarihleri önemli değil mi? bu konuda bilgisi olana arkadaşlardan yardım istiyorum.

ruam

Yeni Üye
tabi yenisini alsan daha iyi ama pek bir farkıda olmuyor.Biraz testler değişiyor.

weeping eyes

Özel Üye
yeni yılın kitabını almanda fayda var çünkü nerdeyse her sene konularda ve ünitelerde değişiklik oluyo hele ki yardımcı kitaplar daha çok değişikliğe uğruyor

jojo

Yeni Üye
ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim arkadaşlar:))) peki benim anlayamadığım ben geçen yılın kullandığım kitaplarımda(3 yardımcı kitabım vardı) 1. kitabımda 2005, 2. 2007,3.de 2008 idi basım tarihi, farklı farklıdı.ben neye dikkat edicem hepsinin 2008 olmasına mı? yeni kitaptan kastetdiğiniz bu mu 2008 olması mı?

weeping eyes

Özel Üye
eğer aldığın kitaptaki derslerde yeni bi düzenleme yoksa değişikliğe uğramadıysa yeni basılmış (2008) kitabı almaya gerek yok ama değişiklik warsa 2008 baskı olacak.

sanko86

Yeni Üye
Buradaki en basit olan seçim en güncel olanını almak 2007 veya 2008 gibi.

ragut

Banned
yardımcı kitaplar bence sadece ön aşama asıl aof inin verdiği kitaplara açlışın bence yoksa herzamn yüksek not alma şansınız düşer çünkü baağı farklılılklar var bence bir kelime bile değişk olsa insanlar yanılabiliyor ve ezberde tutmak zaten zor bence aof kitaplarına çalışın en iyisi geçmennin başarmanın tek yolu bence benim 2. senem arasınavlara aof kitabından çalıştım 60 üzeri aldım hep yılsonu sınavınaysa yardımcı kitaplardan çalıştım aldığım not hep 50 ve üzeri aradaki fark bu işte az kalsın hepsinden kalıyodum bence yardımcı kitaplar boş

canselen

Özel Üye
mrb arkadaşlar:) benim sıkıntım 2. sınıfa geçtim ve yardımcı kitabı şimdiden aldım.sorun ise son değişiklikler oluomuş yardımcı kitaplarda.bazı konular değişiomuş galiba.bende geçen yıldan kalan kitabını aldım kırtasiyeden sizce geçen yılın kitabını almamalımıydım?değişiklikler oluyor mu?birde kitabın basım tarihi 2004 sorun olur mu? 2008 yılın basım tarihini mi almalıydım? yoksa basım tarihleri önemli değil mi? bu konuda bilgisi olana arkadaşlardan yardım istiyorum.
öncelikle yeni kitapla karsılastır konuları.bazen dersler değişmeye biliyor.eger ilkumut murat yayınlarıysa yardımcı kitabınız şubesinden ücretsiz değiştirebiliyorsunuz;)ayrıca ben yardımcı kıtaba bağlı kalarak çalıştım.ancak netteki tüm sorularıda beynıme kazıdım.minimum cevap sayım 24-28 arasıydı:)

jojo

Yeni Üye
öncelikle yeni kitapla karsılastır konuları.bazen dersler değişmeye biliyor.eger ilkumut murat yayınlarıysa yardımcı kitabınız şubesinden ücretsiz değiştirebiliyorsunuz;)ayrıca ben yardımcı kıtaba bağlı kalarak çalıştım.ancak netteki tüm sorularıda beynıme kazıdım.minimum cevap sayım 24-28 arasıydı:)
öncelikle teşekkür ediyorum.1)yeni kitapla karşılaştır derken yanii 2008 basımlı kitabımı karşılaştırcam ? 2)netteki sorular derken nereyi kastediyorsun? 3)ayrıca yardımcı kitapta hangi yayını kulanıorsun?

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob