selam
AÖF sosyal hizmetler grubuna bütün aöf sosyal hizmetler öğrencileri davetlidir. gelin tanışalım fikir alış verişinde bulunalım...
slm. evet 4 yıllığa geçiş var. sosyal hizmetler ya da sosyoloji...sosyal hizmetlerdan 4 yıllığa geçiş varmı ??
ya birde ben kayıt yaptıracağım ücreti nereye yatıracağız kayıtlı olduğumuz büroyamı bankaya felanmı yardımcı olursanız sevinirim teşk..
slm yeni kayıtmı yaptınız yoksa 2.sınıfmısınız.AÖF SOSYAL HİZMETLER BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİYİM DERSLERE GİRCEM VE BU KONUDA HİÇ Bİ BİLGİM YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM BEN ESKİŞEHİRDEYİM WE BURAYA DERSLERE GİRMEK İÇİN GELDİM BURAYA![]()
SLM. ÖSS ek yerleştirmeler kısa zamanda açıklanıyor eğer isteğin bi bölüm gelirse ikinci uni olarak yine aöfye devam edebilirsin zaten... Mazeretli kayıtta sorun çıkmıyor sanırım ki büyük ihtimal o tarihe yetişmeden 2. yerleştirme sonuçları açıklanır.ben öss 2. tercihi yaptım.sonuçları bekliyorum.açıköğretim kayıt tarihi 16 sında son. öss tercih sonuçlkarı ne zaman açıklanır bilmiyorum. eğer ek yerleştrmelerde yerleşirsem aöf ye kaıt yaptırmıcam yerleşemessem yaptıracağım.16-20 ekim tarihleri mazeretli kayıtta çok sorun oluyormu. dilekçe felanmı vermemiz gerekiyor nasıl olcak?? bilgilendirirseniz sevinirim....
Slm. Umarım gönlüne göre olur.çok teşekkürler.eğer yerleşirsem aöf ye kayıt yaptırmayacağım da o yüzden biraz endişeliyim.inşallah biranönce açıklanır.