AÖF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI bölümü hakkında yardım lütfenn :(:(

canselen

Özel Üye
Selam arkadaşlar benim işler biraz karışık ben bu yıl öss tercih yaptım iki yıllık geldi ancak gitmedim bide aöf maliye okuyorum oda dört yıllık aöf ikinci sınıftayım ama iki yıllık meslek yüksek okuluna gitmedigim için türk dili edebiyatına kayıt yapamıom aöf kayıt yapamıyorum ek yerleştirmedede seneye girsem össye puanım düşücek acaba seneye aöf türk dili edebiyatına kayıt yapabilirmiyim?? Maliyeyi bırakıp lütfen yardımcı olursanız sevinirim gerçekten durumum karışık (( MSN zeycan__89@hotmail.com
aöfde herhangi bir bölüme yerleşip mezun olsan dahi puanlarında bir düşüş söz konusu değil.bu puan düşüşleri örgün ögretime yerleşirsen geçerli oluyor.eğer aöf bölümlerinden birine yerleşecek olursan kaygın yersiz;)güven bana.bu konuda çok araştırma yaptım:)

etrock

Yeni Üye
neden böyle düşünüyonuz ki benim belki yirmi tane tanıdığım var ve hepsi de bu bölümü bitirip öğretmen olmuş kişiler ve sanırım dershaneleri küçümser gibi bi tavrınız var fakat şunu unutmayın üniversite kazanmak için bence sizde dershaneye gitmiş bi insansınız vede hiç de sizin düşündüğünüz gibi bi ücret vermiyorlar dershanelerde galiba siz stajyer bi öğretmenle konuşmuşsunuz unutmayın HERŞEY İNSANLARIN KENDİ İDARESİNDE VE İRADESİNDE GELİŞİR BUNDAN DOLAYIDIR Kİ ''İNSANOĞLU İÇİN İMKANSIZ DENİLEN ÇOK ŞEY VARDI FAKAT ŞU ANDA O İMKANSIZLARIN VE OLAMAZ OLAMAZ DENİLEN ŞEYLERİN BELKİ HEPSİ GERÇEKLEŞMİŞ VEYA GERÇEKLEŞMEK ÜZEREDİR'' İŞTE BUNUN İÇİN KENDİNİZİ VE BU YOLA BAŞ KOYAN KİŞİLERİ BENCE ŞÖYLE SÖYLEYEREK BU ÜLKEDE BÖLÜMSÜZ ÜNİVERSİTE SAÇMALIĞINA KARŞI AÇILAN Bİ SAVAŞIN FERTLERİ OLMAKTAN GRUR DUYMALI VE DUYDURMALISINIZ ..........
arkadaşım iyi edebiyat yapmışsında bu aöf türk dili ve edebiyatı bölümü geçen sene açıldı nasıl senin yirmi tanıdığın mezun olup öğretmenlik yapıyo ne zamandan beri bi senede öğretmen olunuyo bu memlekette :) örgün eğitimden bahsetmiyoruz açık öğretimden bahsediyoruz yani anlıcağın önce konuya hakim ol anla sonra yorumunu yap.

ayrıca arkadaşlar ben bu bölüme yerleştim ve kıvırabiliceğimi düşünüyorum ama iş imkanında sıkıntı çekiceğimi sölüyolar.Kpss hakkım var formasyon görme hakkım var ve ben kpss de iyi bi derece yaparsam nie atamam çıkmasın ki ?

pembeLi pisicik

Yeni Üye
arkadaşım iyi edebiyat yapmışsında bu aöf türk dili ve edebiyatı bölümü geçen sene açıldı nasıl senin yirmi tanıdığın mezun olup öğretmenlik yapıyo ne zamandan beri bi senede öğretmen olunuyo bu memlekette :) örgün eğitimden bahsetmiyoruz açık öğretimden bahsediyoruz yani anlıcağın önce konuya hakim ol anla sonra yorumunu yap.

ayrıca arkadaşlar ben bu bölüme yerleştim ve kıvırabiliceğimi düşünüyorum ama iş imkanında sıkıntı çekiceğimi sölüyolar.Kpss hakkım var formasyon görme hakkım var ve ben kpss de iyi bi derece yaparsam nie atamam çıkmasın ki ?
haklısın arkadaşım herkes umutsuz yaklaşıyor ama ben de başarabileceğime inanıyorum.formasyon görme hakkım var demişsin de nasıl olacak??

kartal4500

Yeni Üye
Türk Dili ve Edebiyatı okuyacak değerli arkadaşlar hepinize kolay gelsin diyorum.Ben örgünde Türk dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisiyim 6. senemdeyim gerçekten çok zor bir bölüm.Açıköğretimde de Halkla İlişkiler Bölümünü bitirip bu sene İktisat 3. sınıfa doğrudan kayıt yaptırdım.Açıköğretimde bu bölümü kolaylaştıracak olan tek şey ne olucak biliyor musunuz SORULARIN TEST OLMASI.Örgünde mezun olabilmeniz için her dönem ortalama 8 dersten 8 dönem 64 dersi alıp geçmeniz gerekiyor ve sınavların hepsi klasik oluyor.Ayrıca neredeyse 30 tane derste osmanlıcayı yazıp anlamlandırmanız gerekiyor.

hasret merve

Yeni Üye
Türk Dili ve Edebiyatı okuyacak değerli arkadaşlar hepinize kolay gelsin diyorum.Ben örgünde Türk dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisiyim 6. senemdeyim gerçekten çok zor bir bölüm.Açıköğretimde de Halkla İlişkiler Bölümünü bitirip bu sene İktisat 3. sınıfa doğrudan kayıt yaptırdım.Açıköğretimde bu bölümü kolaylaştıracak olan tek şey ne olucak biliyor musunuz SORULARIN TEST OLMASI.Örgünde mezun olabilmeniz için her dönem ortalama 8 dersten 8 dönem 64 dersi alıp geçmeniz gerekiyor ve sınavların hepsi klasik oluyor.Ayrıca neredeyse 30 tane derste osmanlıcayı yazıp anlamlandırmanız gerekiyor.
çok teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için...bende açıköğretim birinci sınıf türk dili ve edebiyatı bölümü öğrencisiyim...Rabbim kolaylıklar versin inşallah bizlere ...hepinize başarılar dilerim...

yldrmmm

Yeni Üye
bazı illerde osmanlıca ve eski türk edebiyatı dersleri verilliyor...araştırırsanız kolaylıkla bulabilirsinz...

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd