C corso Yeni Üye Katılım 31 May 2008 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 3 Eyl 2009 #1 arkadaşlar ben açıköğretimde bu sene işletme 3. sınıfa geçtim aynı zamanda össye girip örgün bir önlisans programına yerleştim bunların ikisine aynı anda devam edebilirmiyim yoksa açıköğretimden kaydımın silinmesimi gerekiyor?
arkadaşlar ben açıköğretimde bu sene işletme 3. sınıfa geçtim aynı zamanda össye girip örgün bir önlisans programına yerleştim bunların ikisine aynı anda devam edebilirmiyim yoksa açıköğretimden kaydımın silinmesimi gerekiyor?
B BURCU Çok Özel Üye Katılım 9 Mar 2008 Mesajlar 1,059 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Şehir: İstanbul 3 Eyl 2009 #2 yok kaydini aldirmana gerek yok örgün egitimle birlikte acikögretim birlikte okunabiliyor. ikinci ünv gibi birsey oluyor.
yok kaydini aldirmana gerek yok örgün egitimle birlikte acikögretim birlikte okunabiliyor. ikinci ünv gibi birsey oluyor.
S Sero1 Yeni Üye Katılım 31 Ara 2008 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Tokat 12 Eyl 2009 #3 evet aldırmana gerek yok