aöflileri küçümseyenler

• Konbuyu başlatan amelie
  • Başlangıç tarihi
A

amelie

Misafir
aöflileri küçümseyenleri kınayanlar grubumu açtım facebookta beklerim arkadaşlar

canselen

Özel Üye
bizi küçümseyenler öncelikle aynada kendilerine baksınlar.bizim işimiz daha zor.diğerleri hocalarını kafaya alabilme yada bilmedikleri soruları çözdürebilme bilgi paylaşımını yüzyüze yapabiliyorlarken biz sadece forumdan yada elimizdeki kaynaklarla yetinmek zorundayız.azmimiz varsa sınavları çalışıp geçeriz.ki ben forum olarak azimli olduğumuza inanıyorum.diğerlerinde bu varmıdır bilemem..:mad:;)

By_tr

Özel Üye
bizi küçümseyenler öncelikle aynada kendilerine baksınlar.bizim işimiz daha zor.diğerleri hocalarını kafaya alabilme yada bilmedikleri soruları çözdürebilme bilgi paylaşımını yüzyüze yapabiliyorlarken biz sadece forumdan yada elimizdeki kaynaklarla yetinmek zorundayız.azmimiz varsa sınavları çalışıp geçeriz.ki ben forum olarak azimli olduğumuza inanıyorum.diğerlerinde bu varmıdır bilemem..:mad:;)
aynen öyle taktireşayanız bencede

rainbow

Özel Üye
küçümseyenlerin de pek bi yere geldiklerini görmüyorum (çewremde)onların tabiriyle bi yere gelmekse amaçç......:rolleyes:
biri; ben aof deyim dediğimde 'ooo çatısız okuldasın'demişti..:)sadece güldüm
sawunma ihtiyacı görmedim .bu sene o diyen kişi 2 yıllık okuldan mezun olduktan sonra aof 'ye geçti 4 yıllık olabilmek için...ne diyim allah gösteriyo...
küçümseyenlerin halini..şimdi benden soruyo gerekli bilgilerii:D
sadece sabır diyorum......:)

merveg

Özel Üye
küçümseyenlerin de pek bi yere geldiklerini görmüyorum (çewremde)onların tabiriyle bi yere gelmekse amaçç......:rolleyes:
biri; ben aof deyim dediğimde 'ooo çatısız okuldasın'demişti..:)sadece güldüm
sawunma ihtiyacı görmedim .bu sene o diyen kişi 2 yıllık okuldan mezun olduktan sonra aof 'ye geçti 4 yıllık olabilmek için...ne diyim allah gösteriyo...
küçümseyenlerin halini..şimdi benden soruyo gerekli bilgilerii:D
sadece sabır diyorum......:)
:):)hiç güleceğim yoktu.ama gerçek bu işte. ben aöf okuyorum diye değil bu savunmam.ama insanın kendini eğitmesi, çalışması,planlaması zor.ve aöf den mezun olmak gerçekten emek işi....

yarensu

Yeni Üye
ya bunlar kendilerini ne sanıo hayat onların yaşadığı kadr kolay deil onlar ceplerine para kimilerinin altına araba konup okullarına gönderilio kimileri anca gezio sora sınavlar die tutuşuo sizi bilmem arkdşlar ama ben çok sinirlendim kendi adıma konuşuorum ki hayatı sandıkları kadar kolay sanıp kucumsuyolar oysa hayat çok zor benim için hem evlilik hem iş hayatı hemde bitirmekten başka gözümün bişiyi görmediği bi okulum var catısızda olsa :) ama şu kdrını sölimm hayat cep harclıkları vee okula gidip sınavına girmek kdr kolay değil ne diyimki hiç güleceğim yoktu gece gece güldürdüler beni alay ama şunu bilsinler alay edenlere aof liler ALAYINA GİDER!!!!

güldeste

Yeni Üye
ben bizi küçümseyenlere aslında cvp verirken bizimde onları küçümsediğimizi düşünüyorum.şimdi diyeceksiniz ki kendimizi savunuuyoruz yanlış düşüyorlar bunu izah etmeye çalışıyoruz.ne gerek var kimselere kendimizi ispatlamak zorunda değiliz. herkes kendi dünyasında kavrulur.boş verelim arkadaşlar küçümseme meselesini bunlar önemsiz konular bunları takıntı yaparsak zaten önce biz kendimizi küçümsemiş oluruz diye düşünüyorum.tabi bu benim düşüncem

rainbow

Özel Üye
yawf ciddiye almayın arkıdişler gülün geçin ;)benim gibi :Ddoldurmayın gendinizi;)
zati hayat denen bu oyunda hepimiz bize werilen senaryoyu oynuyoruz..:D
kimileri büyük konuşup yutar bizim gibilerde onları izlemekle eğlenirizzzz:D
kınadığın başına gelmeden bu hayatta ölmek yokmuşş...o yüzden gülün we geçinn;)

heartqueen

Yeni Üye
Allahtan bana denk gelmedi ööle bi arkadaş. acayip dalga geçerim onlarla.kimsede yetişemez cevap vermeye :D pişman ederim.

meleeek

Yeni Üye
üniversite okuyomusun dite sorduklarında bende söylüyorum ama onlar aof yi pek üniversite olarak saymıyolar ama umrumda bile olmuyo onların düşünceleri:cool:insanın ayıpladıgı küçümsediği şey basına gelmeden ölmeyecekmiş işte bu olay buna cok güzel bir örnek

tuba06

Yeni Üye
Arkadaşlar,zaman zaman rastlıyorum,küçümseyenlere..Boşverin ya bizler için hayırlısı buymuş.Ve gerçekten aöf bilgi ve emek işi çalışanlar için.Güzel yerlere gelicez,küçümseyenler,karşımızda tavırlarından dolayı küçülecekler inşallah.Hepinize başarılar diliyorum

catzilla

Yeni Üye
genelde evet toplumdaki kanı, aöf yi gerçek anlamda üniversiteden saymıyolar. bu yıllardır var olan bişey... aaa.. aöfdemi okuyosun sen dediklerinde. iyi yapıyosun der gibiler... bi yandan da aslında beden dili ele veriyor, ses tonu, yorumlar, mimikler aöfnin hep ciddiye alınmadığı o kadar rağbet görmediği yönünde. ben bunu hissediyorum. bendeki izlenim bu yönde. ama gelsinlerde görsünler bakalım. o kadar kolaymıymış bu üniversitede okumak... kendimi oxfortta okuyorum zannediyorum bazen. :D kim ne düşünürse düşünsün takmıyorum bile. okuyabildiğim kadar okuyacağım. sonuna kadar gitmekte kararlıyım ben.;)

jojo

Yeni Üye
genelde evet toplumdaki kanı, aöf yi gerçek anlamda üniversiteden saymıyolar. bu yıllardır var olan bişey... aaa.. aöfdemi okuyosun sen dediklerinde. iyi yapıyosun der gibiler... bi yandan da aslında beden dili ele veriyor, ses tonu, yorumlar, mimikler aöfnin hep ciddiye alınmadığı o kadar rağbet görmediği yönünde. ben bunu hissediyorum. bendeki izlenim bu yönde. ama gelsinlerde görsünler bakalım. o kadar kolaymıymış bu üniversitede okumak... kendimi oxfortta okuyorum zannediyorum bazen. :D kim ne düşünürse düşünsün takmıyorum bile. okuyabildiğim kadar okuyacağım. sonuna kadar gitmekte kararlıyım ben.;)
harikasın!! takdir ettim seni.. sonuna kadar devam tabiki.
ayrıca aofninde bir Anololu Üniversitesi diploması olduğu unutulmamalı.fark yok.aof mezunu olan biride, örgünden mezun olan biri gibi pek çok başarıya ulaşmıştır.bunun örnekleri var çevremde.kim nederse desin takmayacaksın arkadaş..
hem ayrıca aof'yi basit bulunlar gelsinler 1 yıl okusunlar bakalım.nasılmısş??davulun sesi uzaktan gayet hoş tabii.biz o mertebeleri kendi tırnaklarımızla aşıyoruz.canımızla başımızla:) başımızda ne hoca var ne başka bişey.. bunları göze alarak başarıya ulaşıp aofden mezun olup dip.alabiliyorsak bu gayet küçümsenmekten ziyade gurur verici bi durum. en büyük başarıda işte bu mudur? budur yanii:D

hazaan

Yeni Üye
arkdş boşwerelim kimin ne söylediğini yada ne düşündüğünü herkes biliyor aöf okumanın zorluğunu biz zor olanı yapıyoruz herkes zoru başaramaz:D

wallece

Yeni Üye
hukukta okuyan arkadaşım vardı aöf denemek istedi adam yapamadı her insanın işi değil okula gitmeden başarabilmek ben şuan 2.üniv okumaktayım ama bunu gercekten söylüyorum birebir ders alırken ünide şimdi aöf karşılaştırıyorum çok ama çok fark var açf bitirmek emek ister caba ister sabır ister ...... sonucta gercek üni ve kopya üni diye bişey yok o diplomayı alıyosan ki aynısın eşitsin hatta biz aöf arkadaşlar daha üstünüz bunu ben yaşadım gördüm birebir.....

sefa86

Yeni Üye
bende hem unv okuyorum hem aof de okuyorum ıksıınınde zorlukları apayrı arkadaslar herkes kendını kandırıp tatmın etmekten kurtulsun... gercekcı bakalım bıraz...

weeping eyes

Özel Üye
sonuçta açıköğretim fakültesi okuyanlar diğer örgün eğitimlerle aynı haklara sahip hatta açıköğretim fakültesi çok çok zor çünkü birebir ders imkanı yok ve hakikaten emek isteyen özveri isteyen bişey bu.
zamanında açıköğretimi bitirenler çoğu resmi daireye şef müdür vs. olmuşlar bakmayın şimdi herkesin aaçıköğretim fakültesini okuduğuna.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row