A
amelie
Misafir
aöflileri küçümseyenleri kınayanlar grubumu açtım facebookta beklerim arkadaşlar
aynen öyle taktireşayanız bencedebizi küçümseyenler öncelikle aynada kendilerine baksınlar.bizim işimiz daha zor.diğerleri hocalarını kafaya alabilme yada bilmedikleri soruları çözdürebilme bilgi paylaşımını yüzyüze yapabiliyorlarken biz sadece forumdan yada elimizdeki kaynaklarla yetinmek zorundayız.azmimiz varsa sınavları çalışıp geçeriz.ki ben forum olarak azimli olduğumuza inanıyorum.diğerlerinde bu varmıdır bilemem..![]()
küçümseyenlerin de pek bi yere geldiklerini görmüyorum (çewremde)onların tabiriyle bi yere gelmekse amaçç......
biri; ben aof deyim dediğimde 'ooo çatısız okuldasın'demişti..sadece güldüm
sawunma ihtiyacı görmedim .bu sene o diyen kişi 2 yıllık okuldan mezun olduktan sonra aof 'ye geçti 4 yıllık olabilmek için...ne diyim allah gösteriyo...
küçümseyenlerin halini..şimdi benden soruyo gerekli bilgilerii
sadece sabır diyorum......![]()
harikasın!! takdir ettim seni.. sonuna kadar devam tabiki.genelde evet toplumdaki kanı, aöf yi gerçek anlamda üniversiteden saymıyolar. bu yıllardır var olan bişey... aaa.. aöfdemi okuyosun sen dediklerinde. iyi yapıyosun der gibiler... bi yandan da aslında beden dili ele veriyor, ses tonu, yorumlar, mimikler aöfnin hep ciddiye alınmadığı o kadar rağbet görmediği yönünde. ben bunu hissediyorum. bendeki izlenim bu yönde. ama gelsinlerde görsünler bakalım. o kadar kolaymıymış bu üniversitede okumak... kendimi oxfortta okuyorum zannediyorum bazen.kim ne düşünürse düşünsün takmıyorum bile. okuyabildiğim kadar okuyacağım. sonuna kadar gitmekte kararlıyım ben.
![]()