hayır geçmiyorsun.... vizenın %30 u bütünlemenin %70 i alınıyor.....arkadaşlar bütten 50 alınca direk geçiyomuyuz bilgi verirmmisiniz teşekkürler şimdiden...
çok teşekkür ediyorum size diğer notlarım hep 80 üstü bu böyle geldi aslkında yüksek bekliyodum ama heralde biyerde hatalarım oldu yardımınız için teşlekkür eiyorum bende başarılar diliyorumFinal sınavından en az 52 alman gerekiyor arkadaşım.Eğer 52'den daha düşük bir not alırsan bütünlemede şansını denersin.Dediğim gibi final ya da bütünlemeden en az 52 not almalısın.Başarılar diliyorum...
işletme 4, sınıfın sonuçlarımı?insan kaynakl.87,muh. denetimi77,sermaye piy.83,stratejik yön.83,girişimcilik93,uluslararası işletme93
evet işletme 4işletme 4, sınıfın sonuçlarımı?
3.sınıf dersleri bana daha kolay gelmesine rağmen ilginçtir ki 4.sınıf notlarım daha yüksek3 mü kalaoy 4 mü
ben 2. sınıftayım şu anda. geçen yıl onur belgesi aldım yıl sonunda zayıfın olmaz not ortalaman 75.00 ile 87.40arasında olursa alıyosun 87.40 ve üstü olursada yüksek onur belgesi veriyorlarbilgisi olan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum
onur belgesi herhangi bir sınıfın ortalaması 70 olunca mı
yoksa genel sınıfların toplamı 70 olunca veriliyor
misalen: 4. sınıfta 70 ortalama tutturdum onur belgesi alınır mı?