Ara Sınavlar Öncesi Öneriler - Ders Çalışma Yöntemleri....

Bir Insan, Bir Is Yapabiliyorsa, Butun Insanlar O Isi Yapabilir. Usenme ,erteleme, Vazgecme, Basari Ben Basaracagim Diyenlerindir. Guzellikler Hep Sizinle Beraber Olsun.
Allah Hepimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun.herkese Başarilar

saol ya sınava girmemiştim şimdi notları topluyorum cok yardımcı oldun teşekkür ederim:)

arkadaşlar ben 4.sınıfa geçtim alttan 1 dersim var ders çalışmaya başladınızmı ben daha yardımcı kitap almadım başlamadım çalışmaya inşallah bu sene zorlanmam

ya ben 1.sınıfım ama sınavlardan çok korkuyorum
düz lise çıkışlıyım ve şimdi muhasebe okuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

önerileriniz için teşekkür ederim ama yalnız sınav günü derse çalışırsanız aklınız karışıyo hiç çalışmamış gibi oluyosunuz bana bi kere böle oldu benden demesi

ya ben 1.sınıfım ama sınavlardan çok korkuyorum
düz lise çıkışlıyım ve şimdi muhasebe okuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

canım bence hıc korkma duzenlı calısırsan gecersın ve yardımcı kıtaplara agırlık ver netten devamlı test coz ben ole gectım valla benden solemesı:p

bu okul bitecek baska yolu yukk ben hem calisiyorum hem acik ögretim isletme okuyorum.bence dersler zor deil gibi baska care yok napcaz su ilk sınıfı atlatsak gerisi gelir son 99 gün :D

ayrica sitenizi begendim hergün güncellense güsel olur herseyden haberdar olalim .

düzenli bir program dahilinde çalışırsanız sorun yok bide arkadaşların dediği gibi yardımcı kitpalra ağırlık verin ve bol bol test çözün.

yaaa arkadaslar bırı bana yardım etsınn ben halkla ılıskıler okuyorum 2 .sınıfa gectım dersaneye gıtmek ıstıyorum ama hıc bı dersane derslerımı vermıyo sadece 1 dersımı verıyolarr ben nası calıscam yaa hem calısıp hem okumak zor vallaaa

öneriler için teşekkürler.ben anneyim ve boş zamanım olmuyor ama bu saaten sonra bu işe kalkıştım.umarım başarırım... Allah herkesin yardımcısı olsun.

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
17,490
Kullanıcılar
90,666
Son üye
Uslu31
Geri