C camellion Yeni Üye Katılım 8 Mar 2009 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 21 Nis 2009 #1 arkadaşlar işletme 4. sınıf öğrencisiyimm bazı dersler de vizeye girmeden bir hafta önce değişmeler olmuş bana msj geldi yanlışlıkla silmişim bulamıorum nerelerde değişme oduğunu beni bilgilendirebilirmsnz
arkadaşlar işletme 4. sınıf öğrencisiyimm bazı dersler de vizeye girmeden bir hafta önce değişmeler olmuş bana msj geldi yanlışlıkla silmişim bulamıorum nerelerde değişme oduğunu beni bilgilendirebilirmsnz
J jojo Yeni Üye Katılım 23 Nis 2008 Mesajlar 553 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 21 Nis 2009 #2 kılavuzda mevcuttur deişmeler yok mu elınde kılavuzun_?
C camellion Yeni Üye Katılım 8 Mar 2009 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 22 Nis 2009 #3 klavuzdakiler değil kılavuzu kayıt yaparken aldıkk bana vizeden 1 hafta felan önce geldi 1 2 ders vardı ama hangi derslerdi bulamıorum
klavuzdakiler değil kılavuzu kayıt yaparken aldıkk bana vizeden 1 hafta felan önce geldi 1 2 ders vardı ama hangi derslerdi bulamıorum