Arkadaşlar çok acil cvp

*selman*

Yeni Üye
selam arkadaşlar ben 1 dönem taksidimi yatırmışım 2 dönem tasdimi yatırmamışım en son ne zaman yatırabilirim yada yatırmasam her hangi bir sorun olacak mı? faiz çok mu bide tşkler

sessizzlik

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
selam arkadaşlar ben 1 dönem taksidimi yatırmışım 2 dönem tasdimi yatırmamışım en son ne zaman yatırabilirim yada yatırmasam her hangi bir sorun olacak mı? faiz çok mu bide tşkler

hangi sınıfta olursa olsun iki yıl üst üste kaydını yeniletmeyen öğrencilerin Fakülteden kayıtları silinerek ilişkileri kesilmektedir. Bu öğrencilerin takip eden öğretim yılında kayıtlarını yeniletmeleri mümkün olmadığı gibi, ÖSYS sonunda yeniden yerleştirilseler bile tüm derslerden sorumlu olarak 1. sınıftan öğretime başlamaları gerekir.

Zorunlu nedenlerle bir öğretim yılında kaydını yeniletmeyen öğrencilerin takip eden öğretim yılında kaydını yenileterek bıraktıkları yerden öğretime devam hakları bulunmaktadır. Ancak, yukarıda açıklandığı gibi iki yıl üst üste kayıt yeniletmemek kayıt silmeyi gerektirmektedir.

*selman*

Yeni Üye
tşk edrim ama almam gereken cevap bu değildi biraz daha bilgilendirirsen çok sevinirim sağol

MatmazeL

Özel Üye
Tam oLarak ben cevap verim:)
En son bidahaki kayıt yeniletme dönemine kadar yatırabılırsın sorun oLmas faiz çok fasla olmasada faiz işte onunla birlikte ödiceksiniz..;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype