Arkadaslar Hangi Derslerden Deneme sinavi Ihtiyaciniz Var?

furgan

Yeni Üye
iktisat 3. sınıf idare hukuku eger yeni olur ise sevinirim. şimdiden teşekkürler

nazlımyar

Yeni Üye
arkadaşım bende felsefeden ve yurttaşlık bilgisinden soru istiyorum zahmet olmazsa bi geçsem önlisanstan mezun olucam sonra dikey geçiş 3. sınıf olucam yardımcı olursan :)

nigarabla

Yeni Üye
tekrar ben merhaba .Ev ideresi birinci sinif ingilizce, uygarlık tarıhı ,ikinci sınıf Toplumsal yaşamda kadın final ve bütünleme soru ve cevapları lütfen . ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER EDIYORUM.

Sonkez

Özel Üye
Mrb arkadaslar...konu adında anlasılacagı üzere deneme sınavı soruladır...yani test sorularıdır...İstediginiz dersler dogrultusunda deneme sınavı testleri gerekli konulara eklenecektir ve eklenmiştir...bİraz siteyi inceleyin ihtiyacınız olan bilgileri bulabilirsiniz arkdaslar...;) Bütünleme - final soru ve cevapları istenmiş hepsi sitemizde mevcuttur...

Ara sınav = http://www.aofdestek.net/acikogretim-aof-2003-2004-2005-2006-2007-yillari-ara-sinav-sorulari-f634.html

Final =http://www.aofdestek.net/acikogretim-aof-2003-2004-2005-2006-2007-yillari-final-sinav-sorulari-f635.html

Bütünleme =http://www.aofdestek.net/acikogretim-aof-2003-2004-2005-2006-2007-yillari-butunleme-sinav-sorulari-f636.html

sinan001

Yeni Üye
arkadaşım işletme fakültesi işletme bölümünde okluyorum bana hukuka giriş ve genel muhasebede geçe yıldan çıkan sorular lazım

yaylalı

Yeni Üye
Burcu hanım ben istatistik dersinden sınavım var.Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiriz
Uzun bir süredir bu dersi veremedim Yardımlarınızı bekliyorum.Selamlar:)

carıbbean

Yeni Üye
mrb bende 1.sınıf adalete başladım tüm derslerden soru olabilir çünkü kaynak konusunda sorun yaşıyorum.şimdiden teşekkürlerr

kipritci

Yeni Üye
Arkadaslar Hangi sinavlardan Deneme Sinavlarinin eksikligini düsünüyorsunuz. Belirtirseniz ona göre ekleme yapilacaktir. Herkeze kolay gelsin:)

Arkadaşlar Final denemelerini eklemeye başladım ama dersler çok fazla yetişebilirmiyim bilmiyorum. Yeteri kadar boş zamanımda soru ekliyorum siteye. Genelde yoğunluk olan derslere ekliyorum. Açıkcası Duyarsız kalınan derslere hiç soru ekleyesim gelmiyor. Bu yüzden gözümden kaçan dersleri bana iletir ve yoğunluk sağlarsanız Soruları ekleyebilirim. Herkeze başarılar :)

slm

istayislik türk vergi ve ingilizce olursa teşekkürler.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd