Arkadaslar Hangi Derslerden Deneme sinavi Ihtiyaciniz Var?

BURCU

Çok Özel Üye
arkadaslar Güncel denemelere 3 er deneme olmak üzere sorulari ekledim herdersten bulabilirsiniz :) hepsi yeni sisteme göre Güle güle cözün :) cok soru cok basari :D:D kolay gelsin hepinize basarilar:)

xheroxxx

Yeni Üye
laborant ve veteriner sağlık bölümü 2. sınıf(hayvansal ürünler,laboratuarteknikleri ve gerereçleri,genel hayvan hastalıkları,çevre sağlığı) derslerinin deneme sınavları olursa çok sevinirim... şimdiden çok teşekkürler.

GONUL67

Yeni Üye
Daha ilk senem ve kamu yönetiminin 1. Sınıf daha önce çıkmış bütün sorularına ihtiyacım var...... çalışıyorum ve artık ders çalışmak çokkkkkkkkk zor geliyor

Toprak63

Yeni Üye
Ya arkadaşlar Allah kahretsin ya.Ben eogrenme portalına girdim geçmiş çıkan soruları indiremiyorum.Yardımcı olun lütfen bunun bir programı veya başka bişeyi olamalı.

cankız17

Yeni Üye
yerel yönetimler 2.sınıfta okumaktayım,sadece 2 ders ile ilgili bilgiye ulaşamadım. Bütçe - Kentleşme ve Çev.Sorun. bu konuda da yardımcı olursanız çok çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Herşey için emeğinize sağlık

Toprak63

Yeni Üye
halkla ilişkiler 2. sınıftayım tüm derslerin deneme sınavı lazım kaç defadır yazıyorum ama kimse bana yardımcı olmuyor :confused::confused::confused:

BURCU

Çok Özel Üye
Arkadaslar Hangi sinavlardan Deneme Sinavlarinin eksikligini düsünüyorsunuz. Belirtirseniz ona göre ekleme yapilacaktir. Herkeze kolay gelsin:)

Arkadaşlar Final denemelerini eklemeye başladım ama dersler çok fazla yetişebilirmiyim bilmiyorum. Yeteri kadar boş zamanımda soru ekliyorum siteye. Genelde yoğunluk olan derslere ekliyorum. Açıkcası Duyarsız kalınan derslere hiç soru ekleyesim gelmiyor. Bu yüzden gözümden kaçan dersleri bana iletir ve yoğunluk sağlarsanız Soruları ekleyebilirim. Herkeze başarılar :)
:):)::):):)

arzum1606

Yeni Üye
slm ikna ve konuşmaya acil ihtiyacım var yardımcı olursan sevinirim geçersem bu dersten mezun olucam

arzum1606

Yeni Üye
slm ikna ve konuşmaya acil ihtiyacım var yardımcı olursan sevinirim geçersem bu dersten mezun olucam

esra8333

Yeni Üye
bana cozumlu arapca fınal burunleme yada deneme sınavları ... ozellıkle cozunlu olursa sevınırım

arzum1606

Yeni Üye
sadece ikna ve konuşma soruları ve evapları istiyorum lütfen bu konuda hiç kimse yardımcı olmadı ve 1 gün var yardımcı olursan sevinirim.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd