Artık diplomamı alıp kurtulmak istiyorum

Xin

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
Merhaba arkadaşlar :)
ikinci üniversite olarak aöf halkla ilişkiler okuyorum yıllardır :) bir hukuka giriş dersi yüzünden 3 yıl uzadı uzadı uzadıı en sonunda kredili sistem saolsun hukuka girişin yerine pazarlama yönetimi dersi koydular da nihayet bu dönem son dersimden de kurtuldum.

Mezun olup diplomamı almak için bahar döneminin bitmesini mi beklemeliyim yoksa şimdi diplomamı verirler mi ? aöf çağrı merkezine bi türlü ulaşamıyorum diplomamı almam için yapmam gereken bir başvuru falan varmı bilgisi olan yazarsa sevinirim :)

o diplomayıda alııp altın varaklı bir çerçeveye koyup baş köşeyede asmazsam! :)

maym

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
Merhaba arkadaşlar :)
ikinci üniversite olarak aöf halkla ilişkiler okuyorum yıllardır :) bir hukuka giriş dersi yüzünden 3 yıl uzadı uzadı uzadıı en sonunda kredili sistem saolsun hukuka girişin yerine pazarlama yönetimi dersi koydular da nihayet bu dönem son dersimden de kurtuldum.

Mezun olup diplomamı almak için bahar döneminin bitmesini mi beklemeliyim yoksa şimdi diplomamı verirler mi ? aöf çağrı merkezine bi türlü ulaşamıyorum diplomamı almam için yapmam gereken bir başvuru falan varmı bilgisi olan yazarsa sevinirim :)

o diplomayıda alııp altın varaklı bir çerçeveye koyup baş köşeyede asmazsam! :)
alırsn inşallah =) bahar dönemindede girmek gerek hukuka giriş dersi 2 derse ayrılmış olabilir abimden biliyorum bnde bildiğim kadarıyla kayıt yeniletip o dersin bahar dönemindede vermen gerek sanırım

Xin

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
valla bürodan son dersiniz demişlerdi ama inşallah dediğiniz gibi bişey yoktur :)
artık isyan edicem! aöf'e başladıgımda üniversiteyi yeni kazanmıştım yurtta boş bol oturmayalım bide önlisans diplomamız olsun dedik şimdi yüksek lisans yapıyorum ama hala bitmedi bu :) bitsin artıkk bi ders için dünyanın parasını ödemekten bıktım

maym

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
valla bürodan son dersiniz demişlerdi ama inşallah dediğiniz gibi bişey yoktur :)
artık isyan edicem! aöf'e başladıgımda üniversiteyi yeni kazanmıştım yurtta boş bol oturmayalım bide önlisans diplomamız olsun dedik şimdi yüksek lisans yapıyorum ama hala bitmedi bu :) bitsin artıkk bi ders için dünyanın parasını ödemekten bıktım
haklısınız baya bi hemde =) inşallah sondur büroya bi sorun derim

Xin

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
ilgilendiginiz teşekkür ederim :) yarın büroya gidip vermezseler olay çıkarcam. :D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar