A
aliyildiz
Misafir
arkadaslar ben işletme 1 deyim 1 yıl kaldım bu ikinci yılım 3 dersim var ara sınavdada hiç iyi geçmedi zaten bi derside yanlş yapmışım iktisatdan kalmştm işletmeyi çözmüşüm bu kadar salaklık olur mu demeyn olur bu kadarda konular benzer mi ya başlığa bakmadan çözdük neyse şimdi ben bu yılda kalırsam askerlik mi görnüyo bi arkadas dedi ki eğer okul tecil ettiyse iki yıl kalırsan gidersin hemde son devre ama sen tecil ettysen 7 yıl var dedi kısaca şuu
1- bu yılda kalırsam askerlik görnüyo mu
2-bu yıl geçip (final yada bütten 72 alcamda geçcem peh) seneye kalırsam yine mi askerlk görnüyo yani nasıl oluyo vala anlamadım ya...ama bu yıl kursa gidcm iştende çıktım iş yüzünden ne ders çalışablyrz ne derslere sınavlara odaklanablyrz kurs içinde bi öneriniz var mı ? hangisine gidim ücreti ne kadar ve gidersem faydasını görürmüyüm ????
1- bu yılda kalırsam askerlik görnüyo mu
2-bu yıl geçip (final yada bütten 72 alcamda geçcem peh) seneye kalırsam yine mi askerlk görnüyo yani nasıl oluyo vala anlamadım ya...ama bu yıl kursa gidcm iştende çıktım iş yüzünden ne ders çalışablyrz ne derslere sınavlara odaklanablyrz kurs içinde bi öneriniz var mı ? hangisine gidim ücreti ne kadar ve gidersem faydasını görürmüyüm ????