Askerlik Sorunu

birdal01

Yeni Üye
Herkese iyi forumlar.

Ben Çukurova Üniversitesi İstatistik mezunuyum bu sene. Aynı zamanda 2010 yılında Açıköğretim önlisans bölümüne kayıt yaptırdım. Şuan 2. sınıfta okumaktayım. Bütünlemeye de kaldım. Yani eylül'e kadar okuyor gözükeceğim.

Askerliğimin tecil ettirilmesini Çukurova Üniversitesi sağlıyordu. Sorum şu : ben oradan mezun olunca tecilim bitmiş mi oluyor. Eğer öyleyse ne yapmam gerekiyor ?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Herkese iyi forumlar.

Ben Çukurova Üniversitesi İstatistik mezunuyum bu sene. Aynı zamanda 2010 yılında Açıköğretim önlisans bölümüne kayıt yaptırdım. Şuan 2. sınıfta okumaktayım. Bütünlemeye de kaldım. Yani eylül'e kadar okuyor gözükeceğim.

Askerliğimin tecil ettirilmesini Çukurova Üniversitesi sağlıyordu. Sorum şu : ben oradan mezun olunca tecilim bitmiş mi oluyor. Eğer öyleyse ne yapmam gerekiyor ?

yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba;

1. Üniversitenizden mezun olduğunuzda lisans mezunu iseniz diploma tarihinden itibaren askerliği 2 yıl tecil ettirebilirsiniz. Ama maalesef 2. üniversite okuyorum diye tecl ettiremezsiniz. O yüzden diplomanızla askerlik şubesine gidip iki yıl tecil ettirmek istediğinizi belirtin. Bu iki yıl bitmeden askerliğe alınma gibi bir durumunuz olmaz.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar