Ata Aof 2020-2021 Kayıt Yenileme

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Katılım
9 Şub 2011
Mesajlar
6,041
Tepkime puanı
25
Puanları
48
Bölüm:
İşletme
Şehir:
Bursa
Atatürk Üniversitesi 2020 - 2021 yılı bahar dönemi kayıtları için kayıt yenileme işlemlerinin başladığını ve kayıtların 15 Şubat'a kadar devam edeceğini duyurdu. Anadolu Üniversitesi ise kayıt yenileme işlemlerini 15 Şubat - 26 Şubat tarihlerinde gerçekleştirecek.

2020 yılının neredeyse tamamının pandemi ile geçmişken etkileri 2021 yılında da devam ediyor. Güz dönemi arasınavları ve dönem sonu sınavları online yapılmış olup bahar dönemi sınavları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Sınava yaklaşıldığında sınavların online veya yüz yüze yapılacağı yönünde bir açıklama yapılacaktır.


Atatürk Üniversitesi Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Duyurusu:
Atatürk Üniversitesi tarafından yapılan bahar dönemi kayıt yenileme duyurusunu sizlerle paylaşalım.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders kaydı yenileme işlemleri 8 - 15 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

Fakültemize yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz materyal ücretlerini ödedikten sonra ders kayıtları Fakültemiz tarafından yapılacaktır.

Ara sınıf öğrencilerimiz ise (2., 3. ve 4. sınıf ) kayıt yenileme için belirlenen tarihlerde materyal ücretini yatırarak Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden ders kayıtlarını kendileri yapacaklardır.

Materyal ücretleri
  • Halkbank,Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri ve ATM'leri
  • Internet Bankacılığı
  • Öğrenci Bilgi Sisteminden (OBS) online olarak ödenebilir.
Ara sınıf öğrencilerimizin (2., 3. ve 4. sınıf ) dikkatine!
  • Başarısız olduğunuz ders veya dersleriniz varsa (FF olan) bu dersleriniz sisteme otomatik olarak aktarılacak ve mavi renkte olacaktır.
  • Maksimum 10 ders, 30 kredi alabilirsiniz.
  • Sizin seçtiğiniz dersler turkuaz renkte olacaktır. Fakültemiz tarafından onaylandıktan sonra mavi renge dönüşecek ve ders kayıt işleminiz tamamlanacaktır.
* 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı dersleri 15 Şubat tarihinde başlayacaktır.

* Ders kayıtları tamamlanan öğrenciler bahar yarıyılı ders materyallerine 15 Şubat tarihinden itibaren Öğrenim Yönetim Sisteminden (LMS) ulaşacaklardır.

Kaynak: Aof Kayıt Yenileme
 

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,414
Mesajlar
134,310
Kullanıcılar
90,716
Son üye
Abdullah Kara
Üst