AUZEF 2021 Bahar Dönemi Arasınavları Çevrimiçi Olacak

Gökhan ÇAĞDAŞ

Administrator
Administrator
Koronavirüs pandemisinde tedbirler kaldırılığ normalleşme başlamışken açıköğretim öğrencileri açıköğretim sınavlarının online olup olmayacağını merak ediyordu. 2 Mart tarihinde toplanan İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2020 - 2021 yılı bahar dönemi arasınavlarını online olarak yapacaklarını duyurdu.

Atatürk Üniversitesi 2020 - 2021 yılı bahar dönemi arasınavlarının online yapılacağına ilişkin
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

İstanbul Üniversitesi 2020 - 2021 yılı arasınavları online olarak nisan ayı içerisinde yapılacak. Sınav takvimi henüz belli olmamış olup belirlendiğinde sizlere duyuracağız.

İstanbul Üniversitesi tarafından yapılan açıklama:

Değerli öğrencilerimiz,

01.03.2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen illere göre risk durumu çerçevesinde yüz yüze sınav uygulamalarının oluşturabileceği olumsuzluklar göz önünde bulundurularak 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavlarının çevrim içi (online) yapılmasına karar verilmiştir. Bitirme ve telafi sınavlarına ilişkin bilgilendirme, salgın sürecinin gidişatına göre önümüzdeki haftalarda yapılacaktır.

Kaynak:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,488
Kullanıcılar
90,665
Son üye
SiLuet
Geri