Aynı Anda 2 ünuversite

ahmethiro

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
Arkadaşlar ben bu sene ygs girecegım ve ygs den diş ticaret yazacagım orgun ögretim aynı andada anadolu ünv kamu yonetim acıktan okumak işstıyorum araştırdım komu yonetımın 1.sınıf dersleri ile dış tıcaret 1. sıınıf dersleri aynı hıcbır fark yok nebır eksık ders nede bır fazla ders 2. sınıftada aynı dersler var kata farklı derslerde var artık onlarada ayrı ders çalişma prensipi saglayacagım ama tüm bunları yapa bılmek için ogrenmemem gerejken bazı sorunlar var
1. bu sekilde biri acıktan dıgerı orgun olmak şartıya okuyabılırmıyım?
2. okuya bılırsem bu ıkı bolum arasında problem olurmu?(yanı aynı bolum çakışması)

bılen arkadaşlar acıl bılgılendırırlerse cok sevinırım

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Arkadaşlar ben bu sene ygs girecegım ve ygs den diş ticaret yazacagım orgun ögretim aynı andada anadolu ünv kamu yonetim acıktan okumak işstıyorum araştırdım komu yonetımın 1.sınıf dersleri ile dış tıcaret 1. sıınıf dersleri aynı hıcbır fark yok nebır eksık ders nede bır fazla ders 2. sınıftada aynı dersler var kata farklı derslerde var artık onlarada ayrı ders çalişma prensipi saglayacagım ama tüm bunları yapa bılmek için ogrenmemem gerejken bazı sorunlar var
1. bu sekilde biri acıktan dıgerı orgun olmak şartıya okuyabılırmıyım?
2. okuya bılırsem bu ıkı bolum arasında problem olurmu?(yanı aynı bolum çakışması)

bılen arkadaşlar acıl bılgılendırırlerse cok sevinırım
Aynı anda hem örgün hemde açıköğretim okuyabilirsin. Ama aynı bölümler olmamak kaydıyla.

ahmethiro

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
yanı
kamu yonetim <<<muhasebe ve vergi
kamu yonetim <<<dış ticaret

bu bolumleri aynı anda okuya bılırım demı?

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar