only roses
Özel Üye
- Bölüm:
- MEZUN
Sensiz olmazdı evet afiyet olsun canımhepsi çok güzel görünüyolar.bende geliyorum bensiz olmaz
emeğine sağlık aslı![]()
Sensiz olmazdı evet afiyet olsun canımhepsi çok güzel görünüyolar.bende geliyorum bensiz olmaz
emeğine sağlık aslı![]()
afiyet olsun...;D konyaya geldigin zaman yersin sendesaat 18:41 olmuş yaw benim burdan konya'ya gelmem zaten 9-10 saaten ii si yine fincanda kekle idare etmek
eline sağlık toprağım
![]()
Sensiz olmaz topragım hemen yolluyorum sanasaat 18:41 olmuş yaw benim burdan konya'ya gelmem zaten 9-10 saaten ii si yine fincanda kekle idare etmek
eline sağlık toprağım
![]()
İnan bogazımdan geçmedi tıkandımTeşekkür ettim yediniz içtiniz tok karnına sensiz olmazmışmış diyonuz tabihaklısınız inş. konyaya geldiğim zaman
![]()
bilirsin beni her işi yaparım unutma seninde bana sözün var sen onu yaparken ben sana pasta börek yapacam bir güzel kendi ellerimle yedirecem sana valla geçtim pastayı benim ellerimide mi yersin bilmemyalan ağzına yuva yapmış haticeteşekkür ederim biliyorum yaparsın şakalandırıyorum
![]()
hadi öyle olsun bakalım inşallah yersin birgün pastamı da bu dediklerini hatırlatırım sana o gün ah bir gelseeeeetabiki unutmamyok yok zombileşme olmuyo bende oturur kibar kibar yeriz
![]()
Hemen menüyü getiriyorum efendimbugunkü 5 çayında menü ne acaba ona göre geliyim![]()
![]()