Bir kaç sorum var!

bidunya

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Merhaba bir kaç sorum daha olucak

1-Yeni kredili sistemde 1 sene de 2 deersten fazla kalırsak kalıyoruz yazılmıs pekı yıl sonu ortalamamız 2,00 nın uzerındeyse ve dıylımkı 3 dersten kaldık gene oyle oluyormu yoksa 2,00 altında luncamı oyle oluyor?
2-Ben ankarada oturuyorum ama sınav ıcın baska ılde gırsem olurmu yanı adresı ankara sınava gırecegımız ılı ayrı secme gıbı bı ımkanımız varmı?
3-Ben ders seçtikten sonra kıtapları almaya gıderken yanımızda ne goturemız gerekıyor?

Şimdiden teşekkürler.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba bir kaç sorum daha olucak

1-Yeni kredili sistemde 1 sene de 2 dersten fazla kalırsak kalıyoruz yazılmıs pekı yıl sonu ortalamamız 2,00 nın uzerındeyse ve dıylımkı 3 dersten kaldık gene oyle oluyormu yoksa 2,00 altında luncamı oyle oluyor?
2-Ben ankarada oturuyorum ama sınav ıcın baska ılde gırsem olurmu yanı adresı ankara sınava gırecegımız ılı ayrı secme gıbı bı ımkanımız varmı?
3-Ben ders seçtikten sonra kıtapları almaya gıderken yanımızda ne goturemız gerekıyor?

Şimdiden teşekkürler.
Merhaba sorularınızı yanıtlamaya çalışayım.

1 - Kredili sistemde sınıfta kalma durumu yok. Sadece 1.sınıftan dersiniz varken 32.sınıf derslerini alamazsınız, 2.sınıftan dersiniz varken 4.sınıf derslerini alamazsınız.
2 -Kayıt esnasında sınav merkezinizi neresi olarak verirseniz sınava o bölgede girebilirsiniz. Ayrıca sınavlardan 50-60 gün öncesine kadar sınav merkezinizi değiştirme hakkınız bulunmaktadır.
3 - Yanınızda öğrenci kimliğinizi götüreceksiniz.

bidunya

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Merhaba sorularınızı yanıtlamaya çalışayım.

1 - Kredili sistemde sınıfta kalma durumu yok. Sadece 1.sınıftan dersiniz varken 32.sınıf derslerini alamazsınız, 2.sınıftan dersiniz varken 4.sınıf derslerini alamazsınız.
2 -Kayıt esnasında sınav merkezinizi neresi olarak verirseniz sınava o bölgede girebilirsiniz. Ayrıca sınavlardan 50-60 gün öncesine kadar sınav merkezinizi değiştirme hakkınız bulunmaktadır.
3 - Yanınızda öğrenci kimliğinizi götüreceksiniz.
Peki teşekkür fakat aöf kredi konusunda kredi sistemini tanıtırken şöyle bişey yazmısınız

* Bulunduğu sınıftaki derslerin en çok ikisinden kalanlar, bir üst sınıfa geçer, kaldığı ders sayısı ikiden fazla olanlar sınıf geçemez. Bu yıllık sistemde sınıf geçme kalma olayı, değişmemiş yani.
bu yazdgınız 1.soruma verdgınız sorumla celısmıyormu?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Peki teşekkür fakat aöf kredi konusunda kredi sistemini tanıtırken şöyle bişey yazmısınız

* Bulunduğu sınıftaki derslerin en çok ikisinden kalanlar, bir üst sınıfa geçer, kaldığı ders sayısı ikiden fazla olanlar sınıf geçemez. Bu yıllık sistemde sınıf geçme kalma olayı, değişmemiş yani.
bu yazdgınız 1.soruma verdgınız sorumla celısmıyormu?
Yo değişti orda bir yanlışlık olmalı. Konuyu bulup düzeltiyorum.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar