Birkaç sorum daha var?

bidunya

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Merhaba bir kaç sorum daha var başınızı agrıtıyorum ama kusura bakmayın :D

1-Bu yeni kredili sistemde ben kamu yönetimi okucam ıns ordan ornek verııym genel matematıgı 2ye bolupmu verıcekler genel matematık 1 genel matematık 2 dıye yoksa yoksa 7 ders var 1. sene 4 unu ılk 3 unu ıkıncı donemmı verıcez.
2-Eğer birinci söylediğimse yüz yüze eğitim verilen dersler Aralıktan sonra veriliyor diye biliyorum genel matematik 1 dersini nasıl alıcaz yıllık sıstemde sınav nısansda oldugundan sorun olmuyoduda

Şimdiden teşekkürler.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba bir kaç sorum daha var başınızı agrıtıyorum ama kusura bakmayın :D

1-Bu yeni kredili sistemde ben kamu yönetimi okucam ıns ordan ornek verııym genel matematıgı 2ye bolupmu verıcekler genel matematık 1 genel matematık 2 dıye yoksa yoksa 7 ders var 1. sene 4 unu ılk 3 unu ıkıncı donemmı verıcez.
2-Eğer birinci söylediğimse yüz yüze eğitim verilen dersler Aralıktan sonra veriliyor diye biliyorum genel matematik 1 dersini nasıl alıcaz yıllık sıstemde sınav nısansda oldugundan sorun olmuyoduda

Şimdiden teşekkürler.

Sorularınızı cevaplayayım;

Dersleri 2'ye bölüp verecekelr örnek verdiğiniz gibi. Yüzyüze verilen derslerede kredili sisteme göre düzenlenecektir. Güz ve Bahar dönemi dersleri için ayrı ayrı ders tarihleri belirlenecektir.

mael

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
sözel alanından mezunum açıköğretim kamu yönetimi geldi tercih sonucu sizce sözel öğrenci olarak derslerden geçmekte sıkıntı yaşarmıyım

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
sözel alanından mezunum açıköğretim kamu yönetimi geldi tercih sonucu sizce sözel öğrenci olarak derslerden geçmekte sıkıntı yaşarmıyım
Şöyle söyleyeyim, 1.sınıf dersleri hemen hemen tüm bölümlerde aynı, keza lisans bölümlerinin 2.sınıf dersleri de bir ikisi hariç aynı. Yani hangi bölümde olursanız olun ilk 2 sınıfta hemen hemen aynı dersleri göreceksiniz.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar