Btünlemeler

simsek41

Yeni Üye
Bir şey sormak istiyorum.
GENEL İŞLETME 40 60-54 G
DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 27 37- 34 K
İKTİSADA GİRİŞ 43 43-43K
İLETİŞİM BİLGİSİ 47 47 -47 K
UYGARLIK TARİHİ 30 33 -32K
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 5747 -50G
YABANCI DİL 77 73-74
HUKUKA GİRİŞ 37 43- 41K
Notlarım böyle... Şimdi ben Geçer oldugum sınavların bütünlemelerine girecek miyim? Ve bütünleme oranları nedir Vize %30 bütünleme %60 felen nasıl dır. anlatırsanız sevinirim. Ve Btününlemeler ne zaman olur.Ve büt konuları daha çok nedir?

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
bak anlatayım geçtiğin derslerden girmiyorsun kaldırklarından giriyorsun ve vize %30 büt %70 yani finallere giriyormusun gibi düşün

hayali

Yeni Üye
Hangi konulardan ve nezaman olucak bu büt.? Veoldu ki 3 dersten kaldım nolur ?
Sadece geçemediğin derslerden bütünleme sınavına gireceksin. Final yerine bunun %70 i alınıp, vizenin %30 u ile toplanacak. Bütün ünitelerden sorumlusun. İki derse kadar geçemezsen bir üst sınıfa geçebiliyor, üst sınıftaki sınavlarla beraber önceki yılın derslerinden de sınava giriyorsun. Ama üç veya daha fazla dersten başarısız olursan üst sınıfa geçemezsin. Sadece kaldığın derslerden tekrar sınavlara girmek için bir yılın geçer.

Bütünleme sınavına girecek arkadaşlara başarılar dilerim.

suskungenc72

Yeni Üye
arkadaşlar bütünlemeye 3 dersim kaldı bunun için sadece geçmiş yılların bütünleme sınav sorularına çalışmam yeterli mi yoksa geçmiş yıllar final sorularınada çalışmam gerekiyormu ???? yardımcı olursanız sevinirim :) :(

hayat42

Yeni Üye
arkadaşlar bütünlemeye 3 dersim kaldı bunun için sadece geçmiş yılların bütünleme sınav sorularına çalışmam yeterli mi yoksa geçmiş yıllar final sorularınada çalışmam gerekiyormu ???? yardımcı olursanız sevinirim :) :(
bence hem konulara bak hemde ara final ve bütlerin sorularına bak ben finallere çalışırken bütleride çıkardım onlarada çalıştım bilemzsin şimdi tutar finalede çıkmış soruları sorar sana.benimde bir dersim kaldı bakalım napcaz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd