Ben bu bölümün kapatılmasını en çok isteyenlerdenim merd bey.. her defasında yukarda yazıdıgınız şeyi belirtiyorum.. Ancak 42 000 kişi bu yıl alındı, diğer yıl alınmamalı diye bölüm kapatıldı diyerek yaygara yapıp insanları yanlış bilgilendirmek doğru değil..ECRİN90 tamam kapanmadı geçen yıl 42 bin kişi almış aöf edb.bu yıl da 42 alırsa 4 yıl sonra herkez edebiyat mezunu olacak parklarda toplanıp birbirinze şiir okuyacaksınız eee o kadar milletin görevin yapacağı okul yok türkiyede siz en sonunda bu kafayla birbirinize şiir okuyup eğlenirsiniz
örgün-aöf farketmez ben o ayrımı yapmıyorum aöf bir insana gerekli şeyleri öğretmeden mezun etmez o yüzden benim gözümde arada bir fark yok derdim bu değil madem bu bölümü okuyorsanız hakkıyla okuyun örgün öğrenciler formasyon alamazken sizin umrunuzda bile değil boşuna havalanıp evde yan gelip oturmayın aöf edb.öğrencilerinin yapacağı baskı (formasyon konusunda) örgünüde etkiler aynı şekilde örgünün yapacağı baskı da aöfni etkiler ayrıca ukalalığı sen yapıyorsun laflarına dikkat et benim her ilgili kişiden duyduğum şey aöf edb kapatıldı bu kesin bir şey diye duydum kapatılmamış ise beni de bağlamaz edebiyat işletme kamu yonetimi gibi caddelerde sokaklarda kız peşinde koşan serserilerin okudugu bölüm olmasında ben başka bir şey istemem eğer kapatılmaz ise veya yuksek bir puan koyulmaz ise öyle de olacak
Ben bu bölümün kapatılmasını en çok isteyenlerdenim merd bey.. her defasında yukarda yazıdıgınız şeyi belirtiyorum.. Ancak 42 000 kişi bu yıl alındı, diğer yıl alınmamalı diye bölüm kapatıldı diyerek yaygara yapıp insanları yanlış bilgilendirmek doğru değil..
Keşke kapatılsa.. Acı ama gerçek bu..İnsanların umudunu kırmak, bişeyler biliyomuş gibi ukalalık yapmak sizce ne kadar doğru ? Bırakın bu bölümü tercih edenler / edecek olanlar düşünsün.. Bizim bir diğer farkımız da insanlara tepeden bakmayışımız olacak. Örgün okudunuz diye kültürlü veya bizden daha üst olduğunuzu sanmayın.. ve bizle uğraşmayı bırakın lütfen.. Rica ediyorum
Sen aöf okuyarak eğitimci olunmaz diyorsan boşuna takma bunu kafana.. Çünkü hepimizin dönüp dolaşıp geleceği yer KPSS olacak..örgün-aöf farketmez ben o ayrımı yapmıyorum aöf bir insana gerekli şeyleri öğretmeden mezun etmez o yüzden benim gözümde arada bir fark yok derdim bu değil madem bu bölümü okuyorsanız hakkıyla okuyun örgün öğrenciler formasyon alamazken sizin umrunuzda bile değil boşuna havalanıp evde yan gelip oturmayın aöf edb.öğrencilerinin yapacağı baskı (formasyon konusunda) örgünüde etkiler aynı şekilde örgünün yapacağı baskı da aöfni etkiler ayrıca ukalalığı sen yapıyorsun laflarına dikkat et benim her ilgili kişiden duyduğum şey aöf edb kapatıldı bu kesin bir şey diye duydum kapatılmamış ise beni de bağlamaz edebiyat işletme kamu yonetimi gibi caddelerde sokaklarda kız peşinde koşan serserilerin okudugu bölüm olmasında ben başka bir şey istemem eğer kapatılmaz ise veya yuksek bir puan koyulmaz ise öyle de olacak
aynını söylüyorum ama inandıramıyorum..bu seneki rehberde olduğuna göre kapanmamıştır eğer kapansaydı rehberdede bulunmayacaktı... yanlışmıyım ?
Damla çok hakLısın. YaLan yanLış şeylerle insanların kafasını karıştırmak isteyenler mutlaka olacaktır. Resmi kaynaklardan yayınlanmadan aöf TDE bölümü kapatıldı, formasyon yok vs haberlerı verildi. Ben tüm bunlara gülüp geçiyorumformdaki yazılarınızı görüyorum ve sizin gerçekten tutarsız biri olduğunuzu düşünüyorum ilk önce tutarlı olun ondan sonra yazın yazdıklarınız birbirini tutmuyor çok çelişkili yazıyorsunuz isterseniz tekrardan bir göz atın ya da yazarken dikkat edin bi böyle diyorsunuz başka ir arkadaş cvp yazıyor yok ben öyle demedim şöyle üçyüzaltmış bir şekilde dönüş yapıp değiştiriyorsunuz...bu kadarkesin konuşuyorsunuz da yetkililer bile daha bir şey söylemeden daha belgeli bir şekilde elde bulunmadan siz nasıl böyle kesin konuşuyorsunuz anlamadım sanki kararları siz veriyorsunuz sizin elinizdenmi geçiyor hem merak etmeyin ya er geç taşlar yerine oturacaktır neden bu kadar tepki veriyorsunuz edebiyatı neden bu kadar abartıyorsunuz bakın siz diyorsunuz fen edebiyat fakültesi şöyle böyle o kadar ulaşılmaz bir şey değil kaldıki türkiyenin sorunu dadeği hı eğitim sorunu diyorsanız kusura bakmayın daha ciddi eğitim sorunları var bu yanında görünmez bile ..bide biliyormusunuz edebiyat felsefe sosyoloji vs.bölümler açıldığında sırf anadolu üniv.rektörü tarafından açılmadı yök kurulunun kararıyla açıldı bir çok aşamadan ve toplantıdan geçildi prof.yorumları göz önüne alındı onlar böyle bir şey olabilr diye düşünüyorlarda siz mi olmaz diye düşünüyorsunuz peki siz neye güvenerek böyle düşünüyorsunuz eğitim alarakmevki olarak neye göre böyle düşünüyorsunuz kariyer olarak...bi de hemşreliği anlarım hadi uygulanma istiyor gerçi dışardan da olurda yinede olabilir peki edebiyat uygulama istiyor mu tabiki hayır sözel teknik değil evdede rahat öğrenilir hem de fazlasıyla bilgi...şimdi diyeceksiniz ki biz okulda ders görüyoruz tabi biz meRAK Etmyin örgündeki dersleride biliyoruz sizde gayet iyi biliyorsun nasıl dersler olduğunu sınavlarıda biliriz uygulamalarıda onun için söyledikleriniz laf kalabalığı gerekli değil yani lütfen işe yarar daha tutarlı daha inandırıcı daha gerçekçi olalım...lütfen kırıcı sert küçümseyeci olmayalım diğer bölümlere söylediğiniz çok yanlış eğitimli olgun insanlara yakışmıyor sarf edilen kelimeler..saygı çerçevesinde de yazılabilir zor değil....hem siz bizden daha çok kendi formasyonunuzu kafanıza takmışsınız nasıl alacaz diye düşünüyorsunuz bn sizin ilk seneniz olmadığını düşünüyorum ki biliyormusunuz sizinle ilgili uygulamayı ben söylim eğer 2010 da yerleşmediyseniz formasyon almak için 2.50 üstü not ortalamsı tebakül ediyor ortalamanız böyle olursa başvurabilirsiniz eğer olamzsa alese girip 70 üzeri almak zorundasın ki üniv.başvurabilesiniz üniv.görev yapmak için bu sene öyleydi bir yanlışım varsa af ola ama kesinlikle böyle biliyorum çevremden..yani siz böyle şeyler yazacağinıza kalkıp ders çalışmaya bakın vakit harcamayın sonuçta örgünde bir sürü rakibiniz var bide bitirenler haylen okuyanlar özel üniv. dahayeni eklendi 42 bin aöf.li yani iş zor kimse kimsenin hakkına geçemez herkes bir şekilde bir sistemle bir düzenlenmeyle formasyon lmaya hak kazanır gersi kpss dir orda geçen yol alacaktır zaten nerde nasıl okuduğundan sonuç dahada önemlidir çünkü sonuçtur bitiştir ..tavsiyem bence herkes kendi eğtimiyle hayalleriyle neler yapacaklarıyla sorumludur burdaki hiç bir arkadaşı küçümsemeyin benim üniv.hocam hep dışardan ıokumuştu şimdi ise kariyerinin doruğunda prof.yolunda binlerce örneği vr unutmayınki şartlardan dolayı okumayanlar okumayıpta çok zeki olan başarılı olan arkadaşlar var aöf.okuyanlar geri değil başkaşeyleride gözönüne alıp konuşalım yani ince düşünelim biraz herkes aynı değildir...inşallah herkes için hayırlısı olur...