arkadaşlar ben 3 dersimi verim ama galiba bütte diğerlerinden kaldım yani uzadı seneye kalanlardanmı sorumluyum yoksa diğer verdiklerimide baştan vermek zorundamıyım bide harçlar ne zaman yatıo??
arkadaşlar ben 3 dersimi verim ama galiba bütte diğerlerinden kaldım yani uzadı seneye kalanlardanmı sorumluyum yoksa diğer verdiklerimide baştan vermek zorundamıyım bide harçlar ne zaman yatıo??
Verdiğiniz derslerden değil kaldığınız derslerden sorumlusunuz.Aralık 'ta yatacak diye biliyorum ama bütünleme sonuçları açıklandıktan sonra klavuz gelince öğrenirsiniz.Başarılar.
aynı endişeyi şaun bnde yaşıyorm muhasebe denetimini verdim ama sermaye piyasasından korkuyorum 22 net yapmam lzmdı ama 20 netim çıkıyo diğer bazı sorulara ne cvp verdim hatırlamıyorm 1 dersden tüm dönemim uzasın istemiyorum hem maddi hemde manevi açıdan bi külfet olucak dönemim uzarsa eğer(((
arkadaşlar üzülmeyin ben ne yapayım ben 4 sınıftayım bütünlemeye girdim 4 sınıftan tek dersim vardı veriyorum onu ama 3 sınıftan finansal yönetimden kalıcam çok zordu yapamadım ben ne yapayım tek ders yüzünden diplomamı alamıyorum..
Umarım herkes emeğinin karşılığını alır.