Bütünleme sınavının sonuçları ne zaman açıklanır?

Murtim

Yeni Üye
istatistik ve iktisat teorisi derslerinden girdim bütünlemeye birini bari versemde kar kardır:)

okyanusfrh

Yeni Üye
arkadaşlar ben 3 dersimi verim ama galiba bütte diğerlerinden kaldım yani uzadı seneye kalanlardanmı sorumluyum yoksa diğer verdiklerimide baştan vermek zorundamıyım bide harçlar ne zaman yatıo??

rainbow

Özel Üye
arkadaşlar ben 3 dersimi verim ama galiba bütte diğerlerinden kaldım yani uzadı seneye kalanlardanmı sorumluyum yoksa diğer verdiklerimide baştan vermek zorundamıyım bide harçlar ne zaman yatıo??

Verdiğiniz derslerden değil kaldığınız derslerden sorumlusunuz.Aralık 'ta yatacak diye biliyorum ama bütünleme sonuçları açıklandıktan sonra klavuz gelince öğrenirsiniz.Başarılar.

yaşama_dair_42

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bugün sona geldik inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız inşallah beklediğimizden fazlasını alırız....

mylife55

Yeni Üye
aynı endişeyi şaun bnde yaşıyorm muhasebe denetimini verdim ama sermaye piyasasından korkuyorum 22 net yapmam lzmdı ama 20 netim çıkıyo diğer bazı sorulara ne cvp verdim hatırlamıyorm 1 dersden tüm dönemim uzasın istemiyorum hem maddi hemde manevi açıdan bi külfet olucak dönemim uzarsa eğer:((((

turkan bural

Yeni Üye
arkadaşlar üzülmeyin ben ne yapayım ben 4 sınıftayım bütünlemeye girdim 4 sınıftan tek dersim vardı veriyorum onu ama 3 sınıftan finansal yönetimden kalıcam çok zordu yapamadım ben ne yapayım tek ders yüzünden diplomamı alamıyorum..
Umarım herkes emeğinin karşılığını alır.

naral

Yeni Üye
bende muhasebe uygulamalarından kalırsam 1 soruyla sınıf tekrarı yapıcam of ya ne şans

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar