çalışma sistemi ...

berdosmiko

Yeni Üye
Bölüm:
Muhasebe Programı
ça

564654 lmktmkt lmkrtm

GLHNTLN

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Merhabalar;
Önlisanstan bu sene yeni açıköğretime kayıt oldum ve derslere nesıl çalışılacağı konusunda hiçbir bilgim yok.Ezber yeteneği güçlü olan biriyim ama ezberle bu kadar kitabın üstesinden gelemem gibi gözüküyor.Sizlerden ricam bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan konuyla ilgili yardım bekliyorum.Nasıl çalışmalım?

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Merhabalar;
Önlisanstan bu sene yeni açıköğretime kayıt oldum ve derslere nesıl çalışılacağı konusunda hiçbir bilgim yok.Ezber yeteneği güçlü olan biriyim ama ezberle bu kadar kitabın üstesinden gelemem gibi gözüküyor.Sizlerden ricam bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan konuyla ilgili yardım bekliyorum.Nasıl çalışmalım?
Kitaplarınızdan ozet cıkarın ve kitabın arkasındaki soruları cozun...Kitapların ıcerıklerı hakkında fazla bilgim yok...İçeriğinin değiştiği söyleniyor....Acıkogretim kurslarından da soru bankası alarak bol bolsoru cozun...it
Soru bankalarında su anki kitap ıceriği ile paralel olmasına dikkat edin...

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
....

ben ancak eski sisteme göre cevaplayabilirim 2000 den son yılın sınav sorularına çalışarak 2 yıllığı bitirdim bu sene 3. sınıfa dikey geçiş yaptım ama yine aynı şekilde çalışmayı düşünüyorum soru çözmek daha mantıklı geliyor. hem ezberi kolay hem zamandan tasarruf oluyo. ama sen aöf kitaplarınıda çalışabilirsin, zamanın bolsa yardımcı kitaplarda alabilirsin.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar