Cep telefonu

gul_43

Yeni Üye
Arkadaşlar Ave cep tlefon hattlı tlf iptal ettirmek istedim ne yazıki başaramadım, hattı almakla boynuma ipi geçirmişim öde bakayım ödeye bildigin kara havadurumuna abone olmazken dakka başı hava durumu geliyordu nitekimde ücrete ona göre ne yapmalıyım iptal ettirmeye kaltım internet aracalıgıyla olmadı 500 hattını aradım iptale ilgili hiçbir işlem yok oporetöre bağlanmak içim dk larca ohbe üzügünü dinlettiler yine işlem yok adamlar bizlerin sırtında para kazanıyor keyifleri yerinde oh be tabiki müziki çalacaklar nunları denetleye merciler yokmu bu ülkenin sahibi bizleriz bunlar kimler..Lütfen Yardım edin çıldırmak üzereyim

tbua

Yeni Üye
geçmiş olsun arkadaşım. bilgim yok ama
500 müşteri hizmetleri numarası, arayıp bilgi aldınmı, yada bayiliklerden bilgi edinebilirsin sanırım

tbua

Yeni Üye
afedersin yazmışsın 500 ü aradığını,istediğin seçenek vermiyorlarsa teli kapatmadan, kampanyalar yada başka işlemlere girip sonra müşteri temsilcisi için diye tuş veriyolar, bende başka sorunu öle çözebildim, bide öyle dene istersen.umarım işe yarar

gul_43

Yeni Üye
Hepsini denedi malesef bir çokura düştük çık bakalım çıka bilirsen adamlar para kazanacaklar insan birşeyi inşa ederken giriş kapısının yanına çıkışıda bırakırlar ingiltereye gitmedigimiz halde ders programına bakınca girişin yanında çıkışıda görüyoruz işte benim özgürlügüm

graal89

♥ Ankaragücü ♥
dostum IPTAL yaz boşluk bırak HAVA yaz 9494 e gönder bu şekilde iptal edebilirsin...

gul_43

Yeni Üye
Güldeste arkadaşım bayide kapatma forumunu doldurup verdik bakalım ne zaman kapatacaklar halaa hattım açık bence bir iki ay daha uzatırlar düşümün onun bunun sırtından kolay kazanç benim gibi kaç kişiden ne kadar salasalar o kadar kazanç bu ülkede birilerin yıldızı birden parlarken parlamamışlarında yıldızlarını sondürüyorlar yaşama şansın yokediliyor.

gul_43

Yeni Üye
Arkadaşlar ne yaziki üzülerek yazıyorum! bizim ülkemizde cennet vatanımızı bize cehenme çeviren birçok toplumsal gerçekler duyarsız kalıyoruz. Bundan öncede finansbak kartımı iptal etirmek istedim oradad tlf 444 0 hatlarda kaldım saatlerce Marış Manço'nun (Rahmetle anıyorum) 'Yaz dostum yaz deftere bir daha sarı çizmeli mehmet ağa birgün öder hesabını' dinledim malesef ben ne sarı çizmeli mehmet ağayı tanıdım nede dostum oldu o yüzden kart ücretleri artınca kapattırdım ben haram yemedim helal kazançımı harama çevirmedim; eeeee şimdide burada ohbeeee müzigini dinliyorum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype