U unforgiven_fb Yeni Üye Katılım 11 Eki 2009 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Puan 0 Şehir İstanbul 21 Eyl 2010 #221 severim ama etsizini
S SIRMA Yeni Üye Katılım 19 Eyl 2010 Mesajlar 208 Tepkime puanı 0 Puan 0 Bölüm Türk Dili ve Edebiyatı Şehir Adıyaman 21 Eyl 2010 #222 bizim burda özelliği zaten et tir etsiz çiğ köfte hiç yemedim ama belki sizin yörede vardır...tabi yapana yöreye göre tadı değişir..
bizim burda özelliği zaten et tir etsiz çiğ köfte hiç yemedim ama belki sizin yörede vardır...tabi yapana yöreye göre tadı değişir..
G gohan Kaldırım Mühendisi Katılım 5 Haz 2011 Mesajlar 158 Tepkime puanı 1 Puan 0 Şehir İstanbul 22 Eyl 2010 #224 _elmayra_' Alıntı: vejeteryan oldugumdan etsizi tercihimdir. Genişletmek için tıkla ... Et yenmezmı ya bende etsiz çiğ köfte severim de, mangal da et de fenaa )
_elmayra_' Alıntı: vejeteryan oldugumdan etsizi tercihimdir. Genişletmek için tıkla ... Et yenmezmı ya bende etsiz çiğ köfte severim de, mangal da et de fenaa )
E _elmayra_ Misafir 22 Eyl 2010 #225 gohan' Alıntı: Et yenmezmı ya bende etsiz çiğ köfte severim de, mangal da et de fenaa ) Genişletmek için tıkla ... ben mangal ve et gördüğümde gözümün önünde koyunlar,tavuklar,danalar uçuşuyorHayvanlara aşırı düşkünlüğümden dolayı vejeteryanım
gohan' Alıntı: Et yenmezmı ya bende etsiz çiğ köfte severim de, mangal da et de fenaa ) Genişletmek için tıkla ... ben mangal ve et gördüğümde gözümün önünde koyunlar,tavuklar,danalar uçuşuyorHayvanlara aşırı düşkünlüğümden dolayı vejeteryanım
E eebru Yeni Üye Katılım 30 May 2010 Mesajlar 653 Tepkime puanı 1 Puan 0 Şehir Malatya 22 Eyl 2010 #226 ya olsada yesek şöle bol acılı bir çiğ köfte mangal keyfini snra yaparız