abi rakı olmaz daha doğrusu ben içmem ya ama sen içersen rakıda olur
tüm lise arkadaşlarını toplarım abi sen napacan benim çok gıcık olduğum ve acıyı sevmeyen arkadaşlarım var özelliklede onlara yediririm he kıvranırlarsada evden göndeririz 
eee bana nasıl ulşcak? ayıp olmuyomu bensizvalla enginim sen tek ankara ya gelde yaparız bizim evde müsait olur arkadaşlarıda toplarım bi çiğköfte görsünler be dostum![]()
olurmu öyle bogazımızdan geçermi hiç ? topraqımın lafına bak heleeee bana nasıl ulşcak? ayıp olmuyomu bensiz![]()
istanbul/kartal da oturuyorum.bensiz plan yapmaya başladınız hemen..valla bana uyar enginim ama sende maçta ankaragücü tarafına girecenblue eye istanbulun neresinde oturuyosun.
Hoşbuldukhoşgeldin süper moderatöratörüm ..
tadarsan vazgeçemezsin hep istersin ama..![]()
Yok bılıyorum o tadımod valla işte g.antep insanı sıcak kanLI oluyor giriyor hemen konuyasaolsun arkadaslarda öyleler kaynadık gittik işte.sen topraqımın dediqi gibi 1 sıkım al biraz agzın yanar ama hep istersin geri
![]()
aps ile göndermeniz lazım ama..taze olsa daha iyi olurdu ama..adım hilal.sanda cargo ile göndeririz blue eyebu arada isim ne senin ya blue eye çok garip oluyo..
![]()
Hoşbuldukcıkcık istemem
bak teklif var ısrar da var..![]()
süpersin ya engin...nerden buldun topragım bu şiiriÇiğköfte başımın tacı
Ayran onun ilacı
Tez yoğur gelin bacı
İllede canım çiğküfte
Küfte getti Bağdada
Ayran yetiş imdada
Bitirdiyiz dada dada
Bize yokmu çiğküfte
Çiğküftenin bulguru
Bogazdan enmez kuru
Bacı ayranın duru
İllede yerim çiğküfte
Çiğküfteyi yoğuran
Kimdir seni doğuran
Bol ayran taze soğan
Canım ister çiğküfte teyyyyy teyyyyyyyy![]()
evet anadolu yakasında bi koşo getirirsiniz o zamanaps ile ezilir yakartal da oturmanda iyiymiş kartal bildiğim kdarı ile anadolu yakasındaydı dimi
![]()
Höyt noluo len banLarım heeeeeevallaha ya abi şu soğan yemeyi özledim ben ya evde annem sayesinde pek yiyemiyorum yabu arada ipek can sende ye ama yemiyosun sende bulaşıkları filan yıkar ortalığı toplarsın bize hizmet edersin
![]()
helal be topragım..biran unutuldum sandımolurmu öyle bogazımızdan geçermi hiç ? topraqımın lafına bak heleorayada gelecess ya adalara karsı bide orda yapacaz agzı yanan atlasın denize
![]()