sende tadarsın artık yanında 2 litre su bulundururuz agzın yandıgı takdirde direk suya hücum edersinKalır kalır merak etmeyın bidaha kapanmaz üyeler çok sevmiş köfteyi eheeh![]()
Ben almim teşekkürler nezaketin içinsende tadarsın artık yanında 2 litre su bulundururuz agzın yandıgı takdirde direk suya hücum edersin![]()
Rica ederim nezaketim içinBen almim teşekkürler nezaketin için![]()
ooooo..köfteye hoşgeldin ipekcim seni de burda görmek sevindirici..Kalır kalır merak etmeyın bidaha kapanmaz üyeler çok sevmiş köfteyi eheeh![]()
Keşke baştan kalmasını istedıgını belırtseydınde hiç ortalık gerilmeseydiooooo..köfteye hoşgeldin ipekcim seni de burda görmek sevindirici..![]()
kalmasını istediğimi söylediğimde kilit kalkıcakmıydı..ben sorun etmedim zaten arkadaşlarım çok taktılar..konu kapandı diye...neyse..zararın neresinden dönersek hep kardayız demektir..Keşke baştan kalmasını istedıgını belırtseydınde hiç ortalık gerilmeseydi![]()
Tabiki kalkıcaktı sonuçta sizler için var bu forumkalmasını istediğimi söylediğimde kilit kalkıcakmıydı..ben sorun etmedim zaten arkadaşlarım çok taktılar..konu kapandı diye...neyse..zararın neresinden dönersek hep kardayız demektir..![]()
tesekkür ederiz olsada yesek![]()
G.ANtep e geLirsen teze teze yirsinhadi hayırlısı bizede kargo ile yollarsın artık
![]()