P pac89 Yeni Üye Katılım 4 Nis 2009 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: İstanbul 17 Ocak 2011 #1 arkadaşlar bugün bankaya paso için para yatırdım ancak onlıne kayıtta problem var.İett sitesi ümraniye aöf bürosunu eklememiş ayrıca e-mail adresi bozuk çalışmıyor defalarca denedim ama başaramadım.Sadece beşiktaş ve aksaray şubesi gözüküyor.
arkadaşlar bugün bankaya paso için para yatırdım ancak onlıne kayıtta problem var.İett sitesi ümraniye aöf bürosunu eklememiş ayrıca e-mail adresi bozuk çalışmıyor defalarca denedim ama başaramadım.Sadece beşiktaş ve aksaray şubesi gözüküyor.
P pac89 Yeni Üye Katılım 4 Nis 2009 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: İstanbul 17 Ocak 2011 #2 Yardım edebilecek kimse yok mu?
C cihatb Yeni Üye Katılım 25 Ocak 2011 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 25 Ocak 2011 #3 online kayıt ile öğrenciler faydalanamıyor diye biliyorum. Bizzat şubeye gidip başvurmalısın. En azından bana öyle yaptırmışlardı
online kayıt ile öğrenciler faydalanamıyor diye biliyorum. Bizzat şubeye gidip başvurmalısın. En azından bana öyle yaptırmışlardı