Bize Hg diyen yoqmu...
Hb Ama Biz Bazı Şeyleri A$tık. Pmden Dediklerini Uyguladım Mutluyum HuzurluyumHoş geldin solulles cypher deyince işler değişmiştir malum nedenlerden dolayı. anladın sen onu
Hoş geldin aramıza
Benim söylediklerimin hepsi değil bir kısmı bile uygulansa 85 bin kişi arasında 1 tane sorun olmaz ama bakma işte. Neyse en azından yararımızın dokunduğu birilerini görmek ve bilmek de güzel.Hb Ama Biz Bazı Şeyleri A$tık. Pmden Dediklerini Uyguladım Mutluyum Huzurluyum![]()
![]()
Sende gelirken kullandığın kullanıcı adından bunu çok iyi yansıtmışsıntmm ko muhabbetlerini yapmayın burda alla allaburası umuma acık bir site..insanlar öğrenmek için gelior siz hala ko muhabbeti cıx cıx cıx olmz ki..
Değişmeyen tek şey Değişim..Sitede post kasmak serbestmi asdkadkadaBu bi şakaydı
Sitenin reklamını yapıyorum heryerde Konu araştırıyorum Allahım Bana noldu kafama saksımı düstü acaba
![]()
Aramıza hoş geldin Paradise. Umarım senin için yararlı bilgiler sunabilir, Yardımcı olabiliriz.Merhaba Arkadaşlar.
Siteyi İlk BizimRez Söylemişti Muhabbet Ederken. Öncelikle İceBerG Çok Teşekkür Ederim Böyle Bi Düşünceyi Gerçekleştirdigin İçin. Çünkü Bu Benim İçin Çok Yararlı Olucak.
2 Senedir Sözde Açık Öğretim Okuyorum ama Alakam YokAçıkcası, Açık Öğretim İşini Tam Anlıyamadım, İş Güç Derken Sınavlarıda Kaçırdım.Allah Kısmet Ederse Buradan Alıcağım Bilgilerle Bu Seneki Sınavlara Girerim. Bu Konu İçin Ayrı Bi Topic Açıcagım Beni Bilgilendirmeniz için.
Tekrar Teşekürler. Hayırlı Olması Dileğiyle. İyi Günler
Teşekkür ederiz, hoşgeldiniz forumumuza.A.s Hepimize Hayirli Olsun Inşallah.
Hoş geldiniz. Yeterli olması konusunda elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bunu karşılayabiliriz. Sizlerinde desteğiyle.herkeze selam arkadaşlar bende bugün aranıza kayıt oldum umarım hepimiz için bilgi alış verişi için yeterli bir sitedir.