cvp bekliyorum

halitkocak

Yeni Üye
Bölüm:
Maliye
MRB ; ben 4 yıllık maliye bölümü öğrencisiyim.2 yıllık derslerimin tümünü verdim şimdi ön lisans diplomamı alıp dikey geçişten 3 sınıftan devam etmek istiyorum bunun bana avantajı veya dezavantajı var mı ?bir de normal yine dört yıllık sayılıyor değilmi bilgilendirirseniz sevinirim

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
MRB ; ben 4 yıllık maliye bölümü öğrencisiyim.2 yıllık derslerimin tümünü verdim şimdi ön lisans diplomamı alıp dikey geçişten 3 sınıftan devam etmek istiyorum bunun bana avantajı veya dezavantajı var mı ?bir de normal yine dört yıllık sayılıyor değilmi bilgilendirirseniz sevinirim
Size avantajı var. Mezun olduğunuzda elinizde hem önlisans hem lisans diploması oluyor. Lisans mezunlarının tüm haklarından faydalanabiliyorsunuz.

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
Cvp

Peki ben lisans tamamlamadan 3 sınıfa başlayacam maliye bölümü 2 sınıf ilişiğimi kesip önlisans diplomamı aldım bana önereceğiniz farklı bir bölüm varmı sizce değişmem daha doğru olurmu lütfen cvp mesela kamu yönetimi yada başka bir bölüm lütfen yardım edein

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Peki ben lisans tamamlamadan 3 sınıfa başlayacam maliye bölümü 2 sınıf ilişiğimi kesip önlisans diplomamı aldım bana önereceğiniz farklı bir bölüm varmı sizce değişmem daha doğru olurmu lütfen cvp mesela kamu yönetimi yada başka bir bölüm lütfen yardım edein
İşletme, İktisat, Kamu Yönetim,i Maliye, Çalışma Ekonomisi gibi bölümleri seçebilirsiniz.

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
Cvp

Tamam da sizin görüşünüzü almak istiyorum hocam sizce en iyi iş imkanı bulacağım kamu sektöründe hangisi olur lütfen yardımcı olunuz yada soracağım başka bir yer var mı .yada maliye bölümümde kalsam daha mı doğru.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Valla benim görüşümden ziyade sizin araştırmanıza artıları eksilerine bakmanız lazım diye düşünüyorum.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar