okulöncesi öğretmenliği 3.sınıf okul deneyimi eportfolyo dersimiz var ve bu derse haftalık olarak sistemden raporlarımızı göndermemizi istiyorlar.ama bu sistem açık değil yada nezaman bu sisteme girileceği hakkında kimse birşey bilmiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz.sizin bilginiz var mı?
arkadaşım sorunun yeri burası değilMerhaba ben bu sene öss sınavında gümüşhane üniversitesine yerleştirildim fakat kayıt yaptırmadım acıköğretimde kamu yönetimi 1.sınıfta kayıtlıyım simdi türk dili edebiyatı bölümüne kayıt olmak istiyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun kayıtlar başladı nasıl kayıt olacağım (
başvuru yaparken sizden diplomanın aslını veya noter onaylı istenir, siz aof okurken önlisans diplomanızdan faydalanmak istiyorsanız, sınavlar veya başvuru gereken yerlerde tavsiyem; aof bürosuna noterden onaylatacağınız diplomanızı verin aslı sizde kalsıns.a. arkadaşlar benim 2 senelik önlisans bitti. şimdi dikey geçiş şansımız varmış 4 seneliğe geçiş yaparsak okuduğumuz bölümün diplomasını alabiliyormuyuz yoksa o bölüm yalanmı oluyobilen varmı?