only roses
Özel Üye
- Bölüm:
- MEZUN
mezun olursunbenim durumum da aynen 2. ci dönem 1,800 genel 2,170 bu durumda ben mezun olabilir miyim ff dersim yok...
ff olan dersinizden kesin kaldınız bidaha 2014 ocak şubat sınavlarında odersı alıcaksınız şartı geçilen dersler ise şöyle şimdi biz martta kayıt yenileme yapcaz ve ders seçip onlardan sınava giricez ya eğerki ara sınav final sınavın ortalaması 2 nin üstünde olursa şartlı derslerinizi almadan geçiyorsunuz şartlı olarak[
böyle bir tabloda bahar döneminde ortalamayı yakalayamadığım durumda mevcut cd - dd olan şartlı derslerden kalmış mı oluyorum ? Bu konuda bilgi rica ediyorum. Hem bu derslerden geçmek için hemde mezun durumuna gelebilmek için genel not ortalaması mı ? Baz alınıyor bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
bahar dönemi 2.00 üstüne çıkartmanız gerek ortalamanızıbenim Dönem Not Ort. Genel Not Ort. aynı yazıyo aama 2nin altında ne demek acaba?
ortalamanızı 2.00 üstüne çıkartırsanız mezun olursunuzbenim durumum da aynen 2. ci dönem 1,800 genel 2,170 bu durumda ben mezun olabilir miyim ff dersim yok...
büt yok şuan seneye güz dönemi ff olan derslerinizden tekrar sınava gireceksinizbenim durum 2. si sayılabilir sanırım 1.22 2.05şimdi büt açarlarsa şayet ben sadece ff olan 3 tane dersim var onlardan sınav hakkı tanınacakmı acaba bana :S